Geçtiğimiz yıl ekleyememiştik ama bu yıl özet bülteni okurlarımıza sunuyoruz.

Yeni yıla oldukça kısa bir süre kala Lamer Haber’in 2022 verileri belli oldu. Özel içerikler ile LH’nin 2022 özeti.

Türkiye’nin en çok görüntülenen hack haber sitesi Lamer Haber ailesi olarak siz değerli okurlarımızla birlikte koca bir yılı daha geride bırakmaya hazırlanıyoruz. Yayınladığımız içerikler ve yorumlarınızla dolu dolu geçen 2022 yılı binlerce kişi tarafından yaşanan gelişmeleri lamerhaber.com üzerinden öğrendi.

Yaşanan yurt dışı (DDoS) saldırılarından ötürü haber sayfamız 8 aydır sadece Türkiye üzerinden erişime açıktır. Herhangi bir VPN – Proxy üzerinden erişim sağlayamazsınız.

21 bin 877 ziyaretçinin katılımı ile bu sene sırasıyla en çok Türkiye birinci sırada yer alırken sırası ile ABDAzerbaycanKanadaSingapurAlmanya ve diğer ülkeler dahil olmak üzere birçok yer takip etti.

Bu yıl, 77 bin 705 sayfa görüntüleme sayısına imza attığımız 2022 yılında 21 bin 877 ziyaretçi’miz oldu.

Son iki yılı baz alırsak, 107 bin 746 ziyaretçi.

İlk günden bu yana toplam veriler

Yazılar: 1,349
Görüntülenme: 1.436.170
Ziyaretçiler: 687.313

Twitter: https://twitter.com/lamerhaber

Özel İçerikler ;

Önümüzdeki yeni yılda 5 yıldır sürdürdüğüm haber sitesini bırakma kararı aldım. Bu görevi kadim ya da yeni kardeşlerimize devredeceğim. Farklı projelere yönelmek en doğru karar olacaktır. Tam 5 yıl. Tüm okurlarımıza teşekkür ederim. Katkılarınız, destekleriniz için her daim yardımlarını eksik etmeyenlere şükranlarımı sunarım.

Herkese sağlıklı, huzurlu mutlu yıllar temenni ederiz.