Underground alemine yepyeni bir soluk getiren, Warriors.to sarsıntısı devam ediyor.

Gündemi meşgul eden ve çoğu ünlü simalardan, siyasetçilerden, halktan tepkilere yol açan 6 yaşındaki bir kız çocuğuna gelinlik giydirilmesi, imam nikahı ile evlendirdiğini ve yıllar boyunca süren cinsel istismara göz yumduğunu geçtiğimiz günlerde öğrenmiştik. 

Ülkemizde resmen infial yaratan bu olay karşısında ünlülerimiz de sessiz kalamadı ve isyan sesleri gitgide artmaya başladı!

İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı, “babasının kendisini henüz 6 yaşındayken 29 yaşındaki bir tarikat mensubu ile imam nikahı kıyarak evlendirdiğini ve yıllarca cinsel istismara maruz kaldığını” söyleyerek şikayetçi olmuştu.

İnsanlığımızdan utandıran bu istismar, ülke çapında da bir infiale neden oldu!

TÜRK HACKER’lardan YANIT GECİKMEDİ!

Türk sitelerini hedef almak bize göre değil, her türk genci gibi biz de vatanımızı ve milletimizi seven insanlarız. Lakin, bu ve bunun gibi tarikatlara artık hiçbir koşulda insiyatif göstermeyeceğiz. Halkın sesi olmaya devam edeceğiz! Yusuf Ziya Gümüşel Yaratığının kurucusu olduğu hiranur vakfı hacklenmiştir.

https://warriors.to/threads/pedofili-yuvasi-hiranur-vakfi-hacked.59/

http://www.zone-h.org/mirror/id/40424847

ATATÜRK’ÜN SÖZLERİ YAZILDI!

Sitenin anasayfasına Mustafa Kemal Atatürk’ün gericiliği sembolize eden dört başlı canavarı “İnkılap” kılıcı ile öldürmesine dair illüstrasyon konuldu.

Altında ise Mustafa Kemal’in “Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır” ifadelerine yer verildi.