Türk hack alemi yine hainlerle boğuşuyor.
Hack piyasasına ne zaman girdiği belirsiz olan muhtemelen 5 ay olsa gerek Mutarrif ve Root Sploix adlı iki ergen son aylarda Türk sitelerine yönelik ciddi bir hainlik içindeler.
Mutarrif kelime anlamına bakıyoruz bir yandan bu elemanın yaptıklarına bakıyoruz arada kocaman bir zıtlık var.
Sanalda ün olma peşinde koşan iki gerizekalı olduklarını da zaten başka bir hack haber sitesi ele almıştı.
Bu gerizekalıların yaptıkları bir değil iki değil. Yaptıkarı saldırıları paylaşmıyoruz. Mirror siteleri orada merak eden bakabilir.
TÜRK SİTELERİNE AŞIRI KİNLİLER!
Nerde yaşadıklarını sorunca Biz arapız diyorlar ama yedikleri kaba sıçmada bir numara. Muhtemelen 15 temmuz da bile ocaklara mermi atan hain şerefsizlerden bir farkları da yoktur.

Bunların sonu apar topar yakalanıp hainler mezarlığına gömmek Türk milletinin borcudur.
Okan Üniversitesi, Trabzon Üniversitesi daha nicesi var hangisini sayalım. Halen kimi kesim TÜRK sitelerine saldırmaya az buz devam ederken bunlar hodri meydan demişçesine saldırıyorlar. Bu iki hainin yaptıkları ortada bunların dağda bayırda ülkemize karşı kin nefret kusan şerefsizlerden farkı hiç yoktur. Aynı sınıftalar.
Kimin itisiniz, kimin köpeğisiniz tahmin ediyoruz. Hangi birinizin giderayak gündem odaklı saldırı yaptığını hiç görmedik.
T.C devleti bu tür alçak hainlere karşı her zaman karşılarında olmuştur, olacaktır. Bunların zaten içeride yakalanmaları tez zaman da gerçekleşir diyoruz.