Geçtiğimiz günlerde Wgod.co hacklendi haberi de bize gönderilmişti. Biz araştırdık. Sitenin kategori sayfasının sayfasına bir meta atılmış. Yıl olmuş 2023 ? Meta mı kaldı der gibi oluyoruz.

Neyse ki, İşte o açıklama ;

WarezM platformunun devamı olan Wgod.co aynı zaman haber sitemizde yer yer ilanlarına da yer verdiğimiz Warez içerikleriyle piyasayı inleten Warez forumu Wgod.co kurucusu xNull açıklama yaptı.

Herkese selamlar bugün sizlere bir kaç lamer ordusunun yaydığı fake haberleri dile getiricem. Bazı sözde hack forumu diye geçen ama adminlerinin para ile wgod üyeliği aldığı forumda bazı yetkilileri sözde wgodu hacklediğini paylaşmış. Bu kadar sessiz, sakin olmamıza rağmen yinede piyasadaki mr.robotların aklında imzamızın olması bizi onore etti. Normalde bizi hackleyen bir topluluk zaten forum içeriklerini indirmekle başlar fakat sözde hacklendiğimizi söylediği gün sadece 1 indirme gerçekleşmiş. Daha önceden de WGOD adını kullanarak kendi hitini geliştirmeye çalışan ve tüm VİP paylaşımlarının içerisinde bile WGOD yazan bir forumun ne üyesi ne de herhangi bir resmi lameri WGOD bünyesine en ufak bir zarar verememiştir ve herhangi bir içerik kopyalayamamıştır. Herhangi bir kaynak kodunu indirememiştir. hatta ve hatta herhangi bir admin hesabına bile erişim sağlayamamıştır. Adını söyleyip hitini arttırma düşüncem yok ilgili lamer forum yetkilileri ve üyeleri wgod üyeliğini ücretli şekilde alarak ve ücretli şekilde indirmelerini yaparak bizim ücretsize düşürdüğümüz içerikleride kendi sitelerinde VIP olarak paylaşımını yapabilirler. Alt tarafda ilgili görüntüleri sizlerle paylaşıyorum.

Açıklamanın tamamına buradan ulaşabilirsiniz.