Geçen yılın bu dönemlerinde WarezM.com, Warez Forumu Açma kararı almıştı.

1 yılda yapılan icraatler;

1.237 Premim Script paylaşıldı, 4.720 yeni üyelik oluşturuldu, 3.270 kere de script indirme işlemi gerçekleşti 4720 üyenin 55’i VIP üye olurken 10 kişi tekrardan üyeliğini uzatma kararı aldı. Toplamda 20bini aşkın mesajla birlikte Warez Forum‘ları arasında açık ara en aktif forum olarak zirveyi kaptı.

Zirveyi kapma ile birlikte kalmayıp efsane bir risk alıp Üyelikleri kapatıp Davetiye sistemine geçiş yapma kararı aldılar. Kısaca bundan sonra WarezM için üyeliği zor buluruz gibi gözüküyor derken WarezM yönetimi onun için de güzel bir etkinlik sağladı https://t.me/nulledtr Telegram üzerinde @nulledtr adlı gruptan Üyeler kendi davetiye kodlarını satabilecek veya verebilecek. WarezM kod için kimseden ücret tahsil etmeyecek ama edenlerin de önünü kesmeyecek kısaca bütün üyelere kazandırma kararı aldılar.

1. Yılına özel WarezM’de Fiyatlar %50 indirimliyken 2x de warez puanı kazandırıyor. 70 TL ile başlayan fiyatlarla hem 200 warez puanına sahip oluyorsunuz hemde 1 ay boyunca sınırsız premium scriptlerini indirebiliyorsunuz. (FİYATLAR EN ALTTADIR)

WarezM de bugün gelen bazı yeni özelliklere göz atarsak;

Güncelleme 1 ;

En çok yaşanan sorunlardan birisi aynı scripti başkası paylaşırsa biz paylaşamıyorduk fakat şimdi, Önceden paylaşılan bir script sahibi kim olduğu farketmeden sizde güncelleme gönderebiliyorsunuz.

Örneğin Scripti X kişisi 1 yıl önce paylaştı ve eski versiyonu forumda var, elinizde güncel versiyonu var yüklemek istiyorsunuz, scriptlerden o scripte girip “Güncelleme paylaş” butonuna tıklıyorsunuz.

Tıkladıktan sonra yüklemenizi yapıp onaya gönderiyorsunuz.

Güncelleme 2 ;

Profile kim kaç kişi girdi onun hesabını yapmak istemiştik. Kimler girdi kaç kere görüntülenme aldı tarzı bilgileri artık sizde görebileceksiniz. Eğer görüldü aldıysanız profilinizin sağ tarafında kimin girdiğine dair ve kaç kişi profilinize girdi bilgi sayacı mevcut.

Güncelleme 3 ;

VIP üyelikler arasında bir fark oluşması gerektiğini düşündük bundan sonra sadece Sınırsız üyelikler değil 2. VIP üyelik alışınızda ve ya üyeliğinizi uzattığınızda da yeni rank ve görünüş elde edeceksiniz.

Güncelleme 4 ;

Forumların olmazsa olmazı olan chat box bize de geldi DMlere çok geç cevap verilmesi üzerine facebook tarzı bir canlı sohbet getirdik ziyaretçiler ve üyeler anonim şekilde bilgi alıp paylaşabilsinler diye

Güncelleme 5 ;

İngilizce sayfalar forumda çok olduğu için bazı arkadaşlar sanırım bazı yerleri anlamıyor anlamadığı için Google Translate özelliğini siteye getirdik. Aşağıdaki bayrağa tıklayarak siteyi istediğiniz dile çevirebilirsiniz.

Gelecek Bazı yenilikler ;

– 300 Binden fazla E-Kitap (PDF) WarezM.com a yüklenecek ve puansız kullanıma açılacaktır
– WordPress ve Opencart kategori içeriği arttırılıp +1k olacaktır
– Sınrsız VIP üyelere özel extra bir panel kodlanacak ve istediği gibi arşive özel script yükleyebilecek

BU YILIN SONUNA KADAR GEÇERLİ OLAN ÜYELİK SİSTEMİ VE PUAN KAZANCI AŞŞAĞIDADIR.

1 AYLIK ÜYELİK200 PUANREKLAM YOK70 TL
3 AYLIK ÜYELİK500 PUANREKLAM YOK100 TL
6 AYLIK ÜYELİK1000 PUANREKLAM YOK180 TL
SINIRSIZ ÜYELİK1500 PUANREKLAM YOK350 TL

Kayıt olmak için : https://forum.warezm.com

Yenilikler ve ekibe katılmak için : https://t.me/nulledtr

WarezM telegram kanalı için : https://t.me/warezm