Turkz.Org kurucularından EfendiBey geçtiğimiz gün ortaya atılan iddaalar karşısında bir açıklama metni yayınladı. Bu metni siz okurlarımızla paylaşıyoruz.

Hakkımda yapılan haberlerle ilgili açıklama ihtiyacı hissettim. Yapılan haberlerden sonra Promax ile telefonda yaklasık 20 dk konuştuk. Promax xenforo.web.tr ‘nin hacklenmesiylede yapılan haberlerlede hiçbir ilgisinin olmadığını açıkça söyledi. Keza bunu siberhaber.gen.tr de ki habere yorum olarakta yazdı. Promax ile aramızda herhangi bir husumet söz konusu değildir, bu tarz haberlerde aramızda bir husumet yaratayamayacaktır.

Gelelim destek konusuna. Hiçbir siteye özel olarak xenforo desteği vermiyorum. xenforo.web.tr sitesinde de hiçbir kullanıcıdan ne yetki istedim nede panel bilgisi. Nick değişikliğine gelince de, şuanki haberlerden de anlaşıldığı üzere düşmanımız da çok. Destek sitesine öncelikle kendi nickimle üye oldum fakat arkadaşlar yönetici yapma jestini gösterdiklerinde, site bizim sanılarak saldırı yapılmasın diye nickimi değiştirme ihtiyacı hissettim.

whitehatz.org un tasarım işiyle birebir ilgilendim fakat düşünceler uyuşmayınca hepimiz kendi yollarımıza gittik. Panel bilgilerinin kimseyle paylaşılması yada “satılması” gibi bir durum söz konusu değildir.

Yorumlardan birinde yapılan BlackThorn-Eagle-EfendiBey eşleşmesi tamamen araştırılmadan yapılan, fazlasıyla zayıf bir eşleşmedir. Bahsedilen kişiyede tanımaktayım fakat yapılan eşleşme son derede hatalı bir benzetmedir.

Hem şahsıma hemde Promax ‘ın adı kullanılarak kendisine karalama kampanyası yürütülmektedir. İlgili haberler çıktığından beri olanları hayretle izlemekteyiz.

Yapılan haberlerin her iki taraf açısındanda gerçeği yansıtmadığını tüm ilgililere bildiriz.

Geçtiğimiz hafta ne yaşanmıştı ilgili haberi buradan okuyabilirsiniz.