Çok şey var yazacak ama insanlık uykuda…

Yitip giden canlar, çocuklar canlarımız. Batı aşığı müslüman ülkeler. Kitabımız Kur’an-ı Kerim‘i kalplerinde yer vermeyen, zayıflıktan acizlikten kıvrananlar.

21 gündür yaşanan bir insanlık dramı var. Gazze şuan saldırı altında. Olan masum sivillere oldu, oluyor. Şuan elimizde dua dan başka silahımız yok.

Ama o komşu müslüman ülkelerin sessizliği ne demeli? Sen cihad etmiyorsan bu katliama sessiz kalıyorsan önce kendinden utan.

Hepiniz korkaksınız. Şuan ahir zamanda yaşıyoruz, alametler, kücük kıyametler her an yaşanıyor. Büyük bir imtihan içindeyiz. Biz şuan hangi saftayız onu bir düşünün kendinize sorun.

Adam cola döküyor yerlere, satın alıp dökmedin mi onları? satın alıp döktün. Para verdin döktün. İş orada bitiyor. Cahillik, eğitimsizlik, bilgisizlik had safhada.

İsrail mallarına boykot diyorlar, yıllardır boykot var ama bir çözüm göremedik. Market raflarında, dükkanları almış başını gidiyor. Para tatlıdır. Kimse hepsini ülkeden çıkaramaz. Keşke satışları yasaklansa. İnsanlar ölüyor üzerlerine isimler yazılıyor teşhis edilsin diye yitip giden canlar. Bizimkiler ise kahve bardaklarına isimlerini yazdırıyor. Al burdan yak.

Dünyanın dört bir yanında zulüm gören tüm müslüman kardeşlerimize Rabbimizin yardımı yakındır. Sadece gazze değil. Rabbim El-Kahhar ismiyle kahreylesin zulmedenleri, zalimleri.

Paylaştığımız bu video’yu izleyin, izlettirin. Vesselam.

“İnnâ Lillâhi ve İnnâ İleyhi Râciûn: Biz Allah’tan Geldik, Allah’a Döneceğiz