2005 den günümüze dek ayakta kalmayı başaran ender hack sitelerinden biri olan İmhatimi geçtiğimiz dönem alan adını imthack.com olarak değiştirmişti. Platformun Kurucularından biri olan geçmişten günümüze dek halen aktifliğini sürdüren SpyDark ile keyifli bir röportaj yaptık.

Merhaba, SpyDark röportaj teklimizi kabül ettiğiniz için teşekkür ederiz, Daha önce SpyHackerZ ve İmhaTimi kurucularından MecTruy ve baDsectQr gibi nam yapmış değerli büyüklerimiz ile sohbetler gerçekleştirdik. Sıra sizde 🙂 Bize kendinizi tanıtır mısınız. SpyDark kimdir? Nasıl bugünlere kadar geldi?

Değerli dostumun teklifini geri çeviremezdim ben teşekkür ederim .. Mectruy ve BaDsectQr demişken değerli büyüklerim ve dostlarım saygılar ikisinede..Kendimden bahsedeyim 31 yasındayım 2005 senesinden beri bu topluluk içindeyim SpyDark İmhatimi ve Spyhackerz sayesinde Dark tir . Cocuklugumuzdan beri bu iki platform dışına cıkmadım zaman zaman Real hayat sebebi ile kopukluklar olsada son 3 senedir aktif şekilde sanal ortamda varolmaya çalışıyorum.

Türk hack kavramının resmen bittiği şu dönemlerde ilaç gibi aktifliğini sürdüren İmhatimi ve Spyhackerz olmasa insanların hali ne olurdu acaba? İmhaTimi dün yeni arayüzüne geçmiş, ne gibi yenilikler sunacaksınız? İki site kalben kardeş ama dışardan bakan birine neden kulakları kapatılmış vaziyette?

Türk hack kavramı diye bir şey kalmadı gerçekten acınası bir durum webin tamamen bitmesi biz eski oldlari gerçekten üzüyor bazen zone-h den takip edıyorum varmı türk âleminden birileri ama pek aktif bir kitle yok malum piyasa gereği Spyhackerz de sosyal medyaya dönmek yayın hayatına ticari olarak devam etme kararı aldı . Değerli yöneticilerimiz ile konusup yeni arayüzüne geçme kararı aldık 3 gün kadar bir sürede işlemi gerçekleştirdik ve karanlık tondan aydınlık tona geçiş yapmış olduk . İmhatiminin pik yapma zamanı geldi artik gerek web gerek eğitim ve kendilerini geliştirme olarak bir çok üyemize hem eğitim hem kendilerini geliştirme imkanı sağlayacağiz farklı düşüncelerimiz var zaman ile kademe kademe faaliyete sokacağız. Sanalda olan kitle biz olmasak sanaldan zevk alacağını sanmıyorum imt ve spy aile ortamları var bağ var aşk var içinde biz nasıl yıllardır kopamıyorsak üyelerimiz ve dişardaki kitlede aynı sekılde aynı düşünce içindelerdir. İki site kalben kardeş değil aslında farklı birbirinden kurucuları bir olsada bir ipte iki cambaz oynamaz diye söz var imt ve spy öyle bir platform bir değiliz ama olası dişaridan gelen tehdit ve tehlikeye karşı birbirimize desteğimiz sonsuz.

İmhatimi bugüne kadar hep arka planda kaldı. Evet eskilerden üyelerin katılımları oldu, ayrılanlar oldu. Şuan ki kadroya baktığımız da eskilerden çok az üyeler var. Artık çoğu bıraktı bu ortamları. ŞİMDİ ise sizin önderliğinizde platform yeniliğe açıldı. Başarılar dileriz. Peki sizin geçmişinize gidersek tanışma faslı haricinde ortama nasıl girdiniz? Herkesin farklı bir girişi var bu aleme. Sizin nasıl oldu?

Real arkadaşımin vasitasi ile girdim bir gün arkadaşımı bize çağırmıştim kanka gel su pc ye format at diye :-)) o zamanlar 2005 zamanları işte neyse geldı halletti vs bi site var hack sitesi falan sahibi şu üye ol tskıl kanka dedi iyi dedim olalım o zamanlar nicki Dr.Boom du arkadaşımın onun vasitasi ile girdim ilk imhatimine önce The-Bug adını aldım ilk zamanlar öyle işi sistemi ortamı çözmek için daha sonra isim değişti tanışma kaynaşma vs samimiyet kuruldu o günlerden bu günlere imt ve spye kendi Real çevremden cok kişi getirdim çoğu üst seviye kişiler nam yapmiş kişilerdir her ne kadar aramizda olmazlarsa selam olsun hepsine .. İmhatimi 2.5senedir benim önderliğimde aşağı yukari sekteye uğramadan devam ediyoruz yayın hayatımıza yani format attırmalardan bu günlere cok mazi ve geçmiş var aslında bir gün canlı yayın ile konuşur geçmişten bugüne programı yaparız. 🙂

İnsan hack merakından girer, siz format. 😀 Yeşil perdeyi alır almaz yapalım. Sizi hiç hack saldırılarında görmedik. HACK yapan biri değilsiniz. Ender görülür böyleler. Format nelere kadir olmuş. İmhatiminin geçmişte yaptığı siber saldırılara MecTruy ile yaptığımız sohbette tanıklık ettik. Hey gidi günler dediğiniz zamanlardayız. Hepsi birer mazi oldu. Hayattaki gayeniz nedir? Neler katmayı planlıyorsunuz? 5-10 yıl sonrasını kimse bilemez ama dünden atılan temeller bugün hala sağlamlığını koruyorsa bu da emek veren güzel insanlara borçludur.

Hack saldırılarında bulunmama sebebim yani eski ambians eski düşmanlıklar çekişmeler olmadiği için aslında pek bir aksiyon alası gelmiyor insanın geçmişte günde 4 5 tane hack sitesi hackerdik tim ekibimiz gunde binlerce defaceler yapardı eğlence vardı gırgır şamata uyumazdık uykusuz okula gider okulda sırada uyur eve gelir PC basına geçerdik özlüyoruz geçmişi ve geriye bakarak yaşlandiğimizida görüyoruz gerçekten. Spy ve imt Mectruy ölene kadar bizler olsak da olmasakda ayakta kalır en az birisi kalır biri kapansada . Gayemiz ve amacımız bizim site olarak aile ortamı yakınlığı birbirine yardım eden destek olan gerek maddi gerek manevi her koşulda her şartta birlik olma amacımız ve cok şükür bu konularda da iyiyiz temelimiz sağlam ..

Birlikten güç doğar, evet SpyDark yeni nesilin yer aldığı bugünlerde, eski nesilin dimdik ayakta durması, yeni nesilin buna çare bulamaması arada olan kavgalar, sizi rahatsız ediyor mu?

➤ Fikir çatışmalari oluyor genelde yeni nesil ile de aslında döngü böyle birşey bizde gençlik zamanında bizden büyük ve tecrübelilerle bir çatışma halinde olurduk ama daha sonra doğruyu görürdük yeni nesillede aynı olaylar oluyor ama sımdıkı doğru ve yanlışı pek ayırt edemiyor malesef buda tabiki rahatsızlık uyandırıyor.

Güzel bir sohbet oldu SpyDark, LH olarak için eklemek istediğiniz birşey var mı?

Lamerhaberi hergün en az iki üç kere bakıp neler yayınlanmış gündem ne diye takip eden favori kişilerden biriyim. Sahibide sevdiğim kardeşim dir. Dilerim uzun yıllar sanal alemde olmaya devam eder röportaj için teşekkür ediyorum güzel bir sohbet oldu . Lamerhaber sitesine yayın hayatında başarılar dilerim ..

Biz teşekkür ederiz. 🙂

Bonus;

Kimsesiz çocuklara yaptığınız yardım dikkatimizi çekti. Her gün İsraile para yağdıran Revonzy ile yapılan bağış, bu bağışların devamı gelecek mi?

Tabiki amacımız düşmüş olan garibi öksüzü yetimi evsiz ve yurtsuzu yerden kaldırmak imkan sağlamak değerli yöneticimiz Revonzy ile bunun fikir alış verişini yapıyoruz ve desteğimizi sağlıyoruz. Bir sonraki hedefimiz Ukrayna olacak ordaki genç güzel kadınlara kalacak yer yiyecek şey ee yemek ve su sağlamak olacak.