Bunuda gördü sanal! daha neler görecek zaman belirler elbette…

2002 de kurulan Ayyıldız Tim düşündü mü acaba gelecekte bizi neler bekliyor? Sonumuz ne olacak? Başımıza neler gelecek?

Günümüzde başlarına gelmeyen kalmamıştır. Hatta bu süreç kurucularının isim değiştirmesine kadar gitmiş durumda. Bir insan isim neden değiştirir?

Şizofren sıfatını ekledik ama neden şizofren diyoruz. Neden mi? Bugüne kadar Ayyıldız Tim vukuatı bitmek bilmedi. Kurucuları Mehmet İshak Telli bir sağ bir sola gidiyor. Grupları hepten deşifre oldu. En son bir Show HABER vardı gündemde o bile meksika çıkmazına girdi. Ortaya bir kaçırılma lafı atıldı, sonu gelmedi. Ayyıldız Tim’in yaşı küçük çocukları suistimal ettiği biliniyor. Beyinlerini gereksiz bilgileri dolduruyorlar. Gelecekleriyle oynuyorlar.

Daha önce de belirtmiştik, hack siteleri denetlenmeli. Bir mekik dokumak gerekiyor. Türkiyedeki faaliyet gösteren bütün hack siteleri denetime tabii tutulması çok önemlidir. Güleniniz olacaktır, hak veren de olacaktır. Hak vermeniz en doğal hakkınızdır. Bunla alakalı yakın zamanda ayrıntılı bir haberimiz gelecektir.

Türkiyenin en büyük siber savunma gücü Cyber-Warrior, Ayyıldız Tim hakkında herşeyi belgeleyip kamuoyuna sundu. Bu sayfadan şizofren tellinin isim değişikliği ve diğer yayınlanmış belgeleri okuyabilirsiniz.