Geçtiğimiz günlerde Twitter CEO’su Jack Dorsey’nin Twitter hesabının hacklenmesinin ardından bugün yeni bir hack haberi daha geldi. Daha çok Iron Man ve Tony Stark olarak tanıdığımız Robert Downey Jr. Instagram hesabının çalınmasıyla gündemde.

Robert Downey Jr.’ın Instagram hesabı hacklendi!

Sosyal medya platformları daha fazla güvenlik önlemi almaya devam etse de güvenlik açıkları tamamen kapanmıyor. Geçtiğimiz günlerde Twitter CEO’sunun Twitter hesabı hacklenmesinin ardından bugün de Iron Man olarak tanınan Robert Downey Jr.’ın Instagram hesabı hacklendi.

Ünlü aktörün Instagram hesabını kimlerin çaldığı bilinmiyor olsa da paylaşılan gönderi ile trajikomik bir durum oluştu. Ünlü aktörün hesabı üzerinden hem gönderi hem de hikaye paylaşımı yapıldı ve birçok iPhone XS ve Tesla Model X araba hediye edeceği iddia edildi.

 

Durum aslında hızlı bir şekilde farkedildi ve oldukça kısa süre içerisinde hesaba erişim sağlanarak tüm gönderiler silindi. Fakat halen hesabı çalanların kim olduğu bilinmiyor. Ünlü oyuncudan da resmi bir açıklama henüz gelmedi.

Kaynak: Shiftdelete