Artık öyle bir boyuta geldi ki bu. İçimizi dökmemiz gerek. Belki kendilerine geliştirirler.

Arada yine kendi bilgisiyle “hack” yapan kardeşlerimiz var bunlar bu haberden ayrıdır. Kendilerine başarılar dileriz.

Son günlerde yeni açılan hack forum sitelerini yer yer haber yaptık. Bizde biliyoruz onların nerden nasıl hack yaptıklarını. Bunların başını Dj_Taleh çekiyor. Heçkırım diye gezinip duruyor. Dj isen, Dj liğini yap ortamın içine edip duruyorsun. Zırvalıkların, boş işler ile kendini avutma.

Mağlum şahıslar, yabancıların popüler cracker sitesi, breached.vc adresinde 7/24 “Cracked Accounts” bölümünde cirit atıyorlar.

Orada yüzlerce paylaşılan shell siteleri, cpaneller, wp hesapları var.

Hack forum sitesi açıp racona ayak uyduramıyorsanız fişinizi çekip gidin. Yoksa böyle eleştiriyi her gün görürsünüz. Neyse ki isimlerini vermiyoruz.

Bu DJ çakması nı niye ilk girişe yazdık, onu da belirtelim. Geçtiğimiz dönem açılmış fakat yaptıkları daha çok HDP odaklı saldırılar ile tanınmıştı. Yaptıkları saldırılar ile ülke gündemine düşmüşlerdi. Oraya paylaştığı tüm hesaplar, breached.vc ve onun türevlerinden açılan konuları kopyala-yapıştır yapmaktan ibaret. Garibanlar da tebrik ediyor. Ulen Taleh hacklediğin sitelere bakıyoruz çer çöp.. Artık bakkal bile demiyoruz sen düşün. Ya da düşünme yetin ne iq de ?

İlla ki site hackleyeceğim, haberlere ya da tebriklere çıkacağım diye kendinizi düşürmeyin. Yapamıyorsanız ayıp değil.

Son günlerin bir diğer tepkisi “sub domain takeover” buda aslında kullanımı yaygın olan Github, Heroku, Tumblr, Amazon S3, Shopify, Slack, Tumblr, WordPress, Webflow bu üçüncü parti internet hizmetlerinden zaafiyetlerinin sonucunda yararlanılan bir başka hack yöntemi.

Bunun meyvesini şu sanalda toplasak 10-15 kişi yemiştir. Dahası çıkmaz.

Subdomain Takeover Saldırısı ile alakalı ayrı bir haber ilerleyen günlerde yayınlayacağız.

Bazı mirror sitelerinde gözümüze çarpan “site hack” acizliği daha var. Bu zaten hepsinden beter durumda.

site.com/dosya/dosya/*************************resim.jpg tarzında bir url açıklaması var. Upload ile site hackleme diye geçiyor herhalde. O kadar beter bir şey ki lamer demek hafif kalır. Bir de zone alıyorlar artık utanma nedir kalmamış. Bunu da yapan kişiler var, LuXas sende gördük bunu. Birkaçı daha var ama fazla denk gelmedik.

Son olarak yorum ile site ve domain regleyip hacklediğini zanneden “zavallılar” da var bunların bazılarını zaten haber yapmıştık.. aman neyse buraya açık açık değinmeyi gerek duymuyoruz.

Varsa başka acizlikle site hackleme yorumlarda belirtiniz.