Bir dönemin meşhur ünlü heykiri Black Star son zamanlarda yaşanan irili ufaklı kavgalara son vermek için düşmanlarına EL Mİ uzatıyor ? yoksa başka birşey mi ?

Ayrıca kardeş haber sitesi hacknews.org tarafından da haber edilen “Türkiye’nin nezih hack camiası” baslıklı haberinden de neler olmuş neler öğrenebilirsiniz.

Gelelim, Black Star‘ın açıklamalarına;

Sanalın içler acısı halini gördükten bir süre önce bu alemden tasımı tarağımı ne var ne yok kapatıp gitmiştim. Bundan yaklaşık 2 ay önce ise arkadaşlarımın kardeşlerimin isteği üzerine geri dönüş yaptım. Şimdi sizler criminalz.org siteme girin bakın kaç kişi açık ? fsecurity de benden daha beter php bilmeyen asalaklar site açmış, elhamdülillah php bilgim yerinde çok şükür. Yoksa sanalda 1 gün bile durmam. 1 milyon link kasıp google da birinci sırada diye yeri göğü inletiyorsun. İcraatin var mı? Varsa at. Öyle arkadaslarının götünü yalayarak yaptığın saldırıları atma bana. Benim hacklediğim siteler ortada. Hacklendik haberlerine de kanmayın hiçbiri bana ait değildi. Bazı salaklar domain regleyip bastı ben diye lanse ettiler. Beni sinirlendirmeyin. Bana çamur atanlar kendileri çamurun içinden yazıyor. Damar denen embesil yaratık zırvalası da ayağını denk al. Sen kim bize laf atmak nedir. En iyi bildiğin şeyi yap sm yi. Onu da gerçi yapamıyorsun. 😀 Dene uğraş belki yaparsın. hahahah

Benim site criminalz.org tur cesareti olan varsa gelir basar, boş boş konuşmaz. Dansöz müsün nesiniz bla bla çeneniz susmuyor. En son o çenelerinizi bizzat dikeceğim ki bir daha konuşamaz olursunuz.

Sanalda böyle karşılıklı laf atışmaları yerine icraat bekliyoruz. Bilgili insan iseniz eğer laf yarışına girmezsiniz. Bilginizi konuşturursunuz aksi halde bu hack alemi bir arpa boyu kadar yol alamamış demektir.