Türk hack aleminin en felaket lamer gruplarından biri olan turkz hack forumu çalkantıları bitmek bilmiyor, epeydir kendileri hakkında hiçbir habere yer vermemiştik ama geçtiğimiz hafta bir haber gönderilmişti.

Yaptıkları saldırıların hepten yalan olduğunu biliyorduk, icraatleri tümden sahte. Algı yapıyorlar, o algılarla bir yerlere geliyorlardı. İşleri güçleri yalandan ibaret bir forum. Girende yok, takılan da yok. Multi üyelikler aldı başını gidiyor.

Gönderilen habere göre 3-5 üye takılıyormuş gerçi onlarda zaten bu lamerlerin ne halt olduklarını bildikleri için haber göndermişler.

Haberi aktarıyoruz;

Ben turkz.*** Forumunun Üyelerinden Biri Olarak Artık Gerçekleri Söylemem Gerek. Yoksa Vicdanım Rahat Etmez. Bu Zamana Kadar Yaptığımız Hiçbir Operasyon Gerçeği Yansıtmamakta. Sosyal Medyada Spam Dışında Gücümüz Olmamakta. Tek Yapabildiğimiz Kendi Hesaplarımızı Kapatma ve Spamlama Web Hacking olarak Ddos ve Brute Force Dışında Hiçbir Şey Bilmemekte. Eğitim Olarak Hüsrandan Başka Bişey Yapamadığımıza Kamuoyuna Zafer Olarak Duyurulan Tüm Bilgilerin Sahte Olduğuna Tirim Tirim Titrediğimiz Ayyıldız Time Sallamaktan Ve Arkasından Konuşmaktan Cekinmedigimize Açıklık Getiriyorum. Crack Turkey ve Root İsmi İle Açılan Turk Sitelerine Saldırmadığımız için para ve reklam ile sitelerini satın alıp vurdular. Turkz Forumun Sahibinin Bizzat Zer0day Namı Diğer Bruteday Olduğuna Açıklık Getirmek ve İtiraf Etmek İstiyorum -BİLEMEDİK GERÇEK YÜZÜNÜN BÖYLE OLDUĞUNU AFFEDİN-