Ülkemizin lider hack forumu Spyhackerz.Org gururla sunar, “hack forum” kelimesinde liderliği bırakmayan yılların hack forum sitesi olan ve hemen arkasından gelen İmhatimi.Org zirveyi kimseye bırakmadı.

Zirve demişken, bazı aciz lamer hack forumları zirvede görünmek istese de dört nala koşuştursa da onlar için bu rüya olmaktan öteye gidemedi, gidememiştir.

Yaklaşık olarak 16 yılın efsanelerine adını altın harflerle yazdıran İmhatimi.Org ülkemize yönelik gerçekleştirilen siber saldırıya duvar örmüş günlük hack deface oranları ile ülkemizi siber alem de koruyan bir diğer hack forum olarak öne çıkmaktadır.

Hemen yanı başında kardeş hack forum sitesi Spyhackerz.Org ise Nobody ve Al Simmons ikilisi 300+ internet sitelerini hacklemiş ve saldırılarına her iki grupta devam etmektedir.

Bu iki hack forum sitesi ülkemizde yılladır zirveyi hiçbir hack forum sitelerine kaptırmamıştır. Bazı aciz lamerler var ki, düşürmek için her yöntemi denir. Kendilerini başkalarına delikanlı tanımlarlar ama sadece tanımdan ibarettir, iş icraate gelince hiçbirşey görünmez. Göremezsiniz de. Onlar çöplüklerinde kalakalsınlar.

Hack forum denilince akla gelenler Spyhackerz ve İmhatimi platformlarıdır. Diğerleri yalan dolan..

100 bini geçmiş üye kadrosu ile Spyhackerz.org aktifliği ile günden güne büyüme rekorları kırmaya devam ediyor.

Böylesine büyük çapta platformları yönetmek her yiğidin harcı değildir. Spyhackerz.org ve İmhatimi.org hack platformlarına başarılar dileriz.