Hizb ut-Tahrir Terör Örgütünün Türkiye Velayeti’ne siber saldırı düzenlendi.

Yaklaşık 60 yıldır Türkiye’de de faal olan ve özellikle de hilafet etkinlikleriyle gündeme gelen örgütün Türkiye’deki konumu ise kafa karışıklığı yaratıyor. Faaliyetleri bazı ülkelerde yasak, bazı ülkederde ise değil. Bir yanda Yargıtay’ın Hizbut Tahrir’i ‘terör örgütü’ olarak niteleyen kararları vardı.

Türk hacker grubu, TurkDef saldırılarına bir yenisini ekledi ve çıtayı bir hayli yükselti. 2021 yılına oldukça önemli siber saldırılarına imza atan hacker grubu, şuanki saldırısı ise yasadışı olarak faaliyet yürüten Hizb ut-Tahrir Terör Örgütü oldu.

Türk hacker grubu TurkDef tarafından yapılan sözlü açıklama;

Ulkemizde acikca Turkiye vilayetini ilan etmis, gencleri aptallastiran, Yeryuzunde bozgunculuk cikarmak icin dolasan, kendisi gibi Dusunmeyenlerin Kanini icmek isteyen vahsi ve dogmatik olusumlari Istemiyoruz. Turkiye’yi tehdit ediyorsunuz, dine sizin gibi bakmayanlari, Size saldirmayanlari olduruyorsunuz. Kitap bundan sizi men etse bile? Yoksa siz Allah’tan daha Allahci, kraldan daha mi kralcisiniz? Afganistan’da Iran’da sizin kafanizdakilerin neler yaptigini iyi biliyoruz! Bu olusumda bulunanlar, dininizi kaynagindan ogrenin, saldirgan Olmayin. Din ile kandirilmayin. Lider kadro ise yargilanmali. Anne babalar, bu tarz orgutlenmelerin Turkiye vilayetine cocuklarinizi Teslim etmeyin, dahi biri olacakken Allah korusun salak olur cikar gider.

Yapılan saldırı kayıtları;

http://hizb-turkiye.com/

https://archive.is/hGG3A

https://ownzyou.com/zone?id=1997

https://www.hat-z.com/report/895910454245382