17.02.21 Güncelleme: NetLordz kurucusu Lastern herkes adına özür dileyerek yaptıklarının yanlış olduğunu ifade etti.

Öyle bir raddeye geldik ki, artık lamerlerin tümden helak olması gerekiyor.

Bir gün de şaşırtın ya başka birşey istemiyoruz. 2020 yılı lamerler için çok iğrenç bir yıldı. Tamamen sınırları zorladılar. Herşeyi denediler.

Yok olup gitmeleri dışında bir haltları kalmadı. Tek çare bu lamerlerin helak olması. Duamızı da paylaşacağız.

Öncelikle “SpawN abeyy bizi kınama” diyebilen Lanstern lameri, önce sen kendine bir aynada bak. Neden suratın simsiyah? Neden bu kadar aşağılık kompleksi içindesin. TG yi örnek alıyorlarmış, güldürmeyin bari. TG sizin gibi şapşalları duysa güler, umursamaz bile.

Her neyse yazacak çok şey var ama iq leri yetmez. Bu bahsi geçen hack sitesi daha önce şerefsizlik tabiri ile hackleniyor. Sözde Lanstern dost kazığın gitmişti. Bunlar herşeyi hakkediyor. Yiyin birbirinizi 😂

https://archive.is/N2dJx

Özetten sonra asıl haberimize gelelim. Tr mirror adlı mirror sitesi açık yada kapalı iken mi yazıldı o cümleler bilinmiyor ama itibar filan bırakmadı. Keza sitesine bile girilmiyordu. Diğer yandan bu saate kadar doğru düzgün icraat bile yapamayan aciz bir hack forum sitesi var. Açılma süreci bile çalkantılı. Aşağıda yer alan ekran görüntüsü sonrası pekte kaale alınmayacaktır bahsi geçen lamerler sürüsü. Kendilerini yeteri kadar rezil rüsva ettiler.

İşimiz tabii ki, lamerleri haber yapmak ama artık çekirge sürüsü gibi çoğaldılar. Yaş kitlesi zaten düşüktü, komple geldiler. 20 yaş üzeri lamerler toplasınız 5 10 tanedir. Gerisi alt yaş aralığında. Yani lamerler bitmek bilmiyor.