Bugünkü haberimiz ise grubun eski üyelerinden biri tarafından gönderildi.

Hack’i bıraktıklarını her türlü belirten grup meğerse bırakmamışlar.. zaten biz de inanmıyorduk yani bu kadar kart hırsızlığına düşkün olan bir grup nasıl hack’i bırakabilir ki?

Bu haber daha çok çocukları, çocuklarımızı ilgilendirmektedir!

ByMahkuM denilen adi herifin Roblox üzerinden oyuncu kitleyi hedef alan dolandırıcılığına şahit olduk.

Roblox Video oyunu üzerinden Robox token aktive edebilmek için kurdukları robuxcu.ml satış sitesi üzerinden illegal kartlarla çaldıkları token’ları satarak çocukların paralarını sömürüyorlar.

Youtube üzerinden Roblox Robux ile ilgili yüzlerce alakalı videolar vardır hepsi sahtedir, hepsi cebinize paraya göz diken hırsızlardır ratlı dosya paylaşırlar ya da bir web sayfası açarak sizi kötü emellerine alet ederler..

Bu sistem tamamen illegal olup yasal değildir.

TEZGAH BÜYÜK! AMAN DİKKAT!

Bu dolandırıcı grubun içinde yataklık edenlerde aynı suçludur.

Oyunda yer alan itemleri satın alabilmek için ya para ile yada hediye kartı ile satın alınması gerekiyor. İşte hediye kartı olarak geçen yani “redeem code” üzerinden bulunan bir açıkla bu işlem gerçekleştiriyorlarmış gibi yaparak kandırırlar. Aslında öyle bir açıkta yoktur. İnternette “Robux hilesi ” tarzı içerikler tamamen kandırma yöntemidir. Bu dolandırıcı tayfası Mürrez ile işbirliği yaparak çaldıkları illegal kartlar ile siteden sınırsız ROBOX kodu alıyorlar ve bunuda sitelerinde para ile satıyorlar.

İlgili kanalı Youtube’a şikayet ettik.. Mail olarak gerek mercilere gönderdik. Kanalı burada paylaşmayı uygun görmüyoruz.

Oyun Ticareti Dolandırıcılığı hakkında bir güvenlik makalemizi yakında paylaşacağız.