Sevgili okurlarımız, bugün çok ilginç bir haberle buradayız..

Haberin detaylarına geçmeden önce, Türk hack aleminde MecTruy‘nin sayesinde bir yerlere gelen FataLworm aklını yitirmiş, saçmalıyormuş sürekli.. Bir türlü hack’lendiğini kabül edememiş ve ağır travmalar geçirdiğini duyduk.

Peki Ne Olmuştu?

FataLworm Hacklendi!

Paylaştığımız haberimizi okumanızı öneriyoruz..

Herkes iyi bilmektedir, MecTruy olmasaydı FataLworm bir hiçlikten ibaretti.

Hem Spyhackerz hem de İmhatiminde güvenerek yetki vermiş sitenin adminlerinden biri yapmıştı ama gel görünkü powerhack.net hacklendikten sonra FataLworm herkesi sorgulamaya başladı.. Seni bugünlere getiren MecTruy‘e bile denilmeyecek sözler sarfettiğini gördük..

İNSANDA UTANMA OLUR, YÜZÜ KIZARIR!

FataLworm denen Ziya karekterinde hiçbir vasıf yok, bilgisiz geldi bilgisiz gidiyor.. Hiçbirşey bilmez yada ezik diyebiliriz… Yada siz ne derseniz artık size kalmış..

Vaktinde FataLworm lamerini en iyi özetleyen Anarchosa vardı.. onun yapmış olduğu haberleri derleyip yarın birgün ekleyeceğiz.

İçten kuduran FataLworm herkese zenginim diye atıp tutan FataLworm, daha dün r10 da copy/paste işi için para dilenen ZİYA, daha dün herkese yalan dolan konuşan, muhtemelen çalıştığı yerdeki patronu tuvalate kaçınca koltuğa oturup hayalperest olan ve de herkese sözde inşaatcı olduğunu belirten lüks araçlara bindiğini söyleyen ZİYA bırak bu ayakları, yalanları.. karekterinle gel karşımıza diyecektik ama karektersizliğin dibi boylamış durumda..

FataLworm Kimdir?

Daha yeni açtığın hack haber sitende bile özgünlükten ırak, sürekli alıntı/kaynak paylaşan üstümüze çıkmaya çalışan sana kim değer verdiyse hepsine kahpelikle yaklaşan sıfatsızın tekisin..

Biz 5 yıl haber girmeyelim belki ancak o zaman geçersin.. 😀 Ya geç kardeşim tutan mı var… Böyle ezik hareketlerin olduğu sürece davranışların olduğu sürece hiçbiryerde tutunamazsın..

Bir de hack forum sitesi açarak, MecTruy‘ü tehdit edermişcesine geçmekle boş laf salatası yapmışsın.. Google orda hadi görelim..

Daha sen ve yanındaki elemanlarıda uyarıyoruz.. kimle takıldığınıza iyi bakın.. kullandırtmayın kendinizi..

3 Yıldır kesintisiz yayın hayatına devam eden lamerhaber.com.. milyonları aşan görüntülenme oranları, ziyaret oranları ile milyonların hafızalarına kazındı.. Hayırdır sen kimsin ya.. vasfı olmayan elemansın.

Siz siz olun, değer verdiğiniz insanları tekrar bir sorgulayın..

Lamb‘ı tebrik ederiz yine.. FataLworm gibi bir karektersizin benliğini ortaya çıkardığı için.. Ya insan bir düşünür.. Seni bugünlere getiren MecTruy‘e bile şunu demiş: “domaini sen mi regledin

FataLworm yüzsüzü yüzüne tükürmek gerekir biliyor musun.. Biz tükürmeyeceğiz ama tükürenler olacaktır.. FataLworm denen karektersiz İmhatiminden kovulduğunuda belirtelim.. Çöpünde takıl ziya.. 🙂