Kim, Kimdir serisine hoşgeldiniz. Yenilikçi bir haber anlayışımız ile sizlere, bugün hack alemini kasıp kavuran “ benim siteyide hackleyecek” korkusuyla korkuyu yaşatan sanalın belkide bugüne kadar gelmiş geçmiş en fena isimlerinden biri olan Cute Team üyesinin kurucularından Tolga Cute‘yı kim, kimdir serisine konuk ediyoruz.

Tolga Cute 2020 de Türk hack alemine korku salan en acımasız Türk hacker.

Yaptıkları saldırıları buraya yazsak sığmaz.. Hadi sığdırdık diyelim okumaktan gözleriniz ağrır.

2000’li yıllarda ArSpam olarak bilinen sonrasında KaraSeytan niki ile nam salan ardından Tolga Cute ismiyle bilinen bir hacker. Ülkemizde yaşayan ve sıklıkla hack kültürünün önemli isimlerinden biridir.

Son yıllarda sanalda bulunan hemen hemen bütün hack sitelerini acımadan hackleyen biri. Cute Team aslında yıllar öncesinde RAP tarzı videolar ile Youtube üzerinde faal gösteren bir gruptu. Hack ile RAP iki kavram ile bütünleşik gruptu ama diğer üyeler sıklıkla müzik ile içiceydi.

Tolga Cute‘nin 2000 li yıllarda Savsak, Roothacker, Cyber-Warrior ve Susuzdeniz gibi günümüzde kimsenin bilmediği gruplarda takıldığını içlerinde olduğunu biliyoruz. Şuan ise kendi işinde gücünde yaşamına devam ediyor.

Tolga Cute ismi dediğimiz gibi Türk hack alemine korku salan bir isimdir. TR hack camiiasında önemli kilit olarak bilinen çoğu hack sitesinde imzası vardır.

Bunun yanısıra ShiftDelete, Yılmaz Odabaşı, HackMonitor, Akşam Gazetesi, Dernekler, Medya, Teknoloji gibi önemli kuruluşları hacklemiştir.

Tolga Cute‘nin bugüne kadar yetiştirdiği isimlerden diğeri de Fenerove dir. Korpi de vardı ama o yanlış yolu seçerek aramızda değildir. Bunun dışında yetiştirdiği kimse yoktur.

Bu saatten sonra Tolga Cute eğer tekrar dönecek mi derseniz, evet dönecektir. Şimdiden hack siteniz varsa fişi çekin deriz. Korkunun ecele faydası yoktur.

Tolga Cute’nin icraatlerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.zone-h.org/archive/notifier=cute?hz=1

http://zone-h.org/archive/published=0/notifier=Cute?hz=1

Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere..