Emek hırsızı, bir halta yaramayan, son haftalarda “FataLworm hacklendi” haberini sildirmek için ayaklarımıza kapanan ama isteğini elde edemediği için ise Anti-SEO ya sarılan hayatı 5m2 lik odanın içinde geçen biri var bugünkü haberimizde..

FataLworm kimdir?

Daha önce bununla “eskilerden” diye bir röportaj yapmıştık. Eskilerin bomboş elemanlarından biri.

Gelin size bu çocuk kimdir sizlere açıklayalım.. Yıllar öncesinde Anarchosa bununla dalga geçerken umursamamıştık. Meğerse ne dediyse doğruyu yazmış. Konteynerde yaşayan ziya tarzı haberleri vardı. Gülüp geçmiştik lakin hepsi doğru.

http://archive.is/b6RCj

Üstte bıraktığımız Arşiv kaydını da okuyunuz. Sonasında Ziya haberi sildirmiş. 🙂

Vaktinde bazı kesimler ZİYA‘yı özetlemişti.. Şimdi sizlere bu emek hırsızı şeref yoksunu kimdir ne yapar anlatalım.

Kendini gizlemeye çalışan bilgisiz biridir.. Vaktinde Spyhackerz dan siktir edildi, banlandı, hatta Hatta dolandırıcılık işlerine karıştığı olaylarıda vardı. O sıralar banlandığında PowerHack adında site açmıştı.. Sonrasında geçen hafta LAMB tarafından hacklendi.

Aslında birazcık araştırdığımızda bu şahısın ilk başta kendini geliştirmek için uğraştığını legal iş kovaladığını gördük ama birileri tarafından kazandığı para ile sanırım İbrahim satın alındı. Evet yanlış duymadınız Fatal ın gerçek adı İbrahim K.

SATIN ALINDI, SİKTİR EDİLDİ AMA PES ETMEDİ

Spyhackerz ve İmhatimi teşkilatında kim varsa, aslında ibrahimi bilgili biri sanardı oysa ki tamamı ile Steamde 200 oyunu olan vaktinin çoğunu oyun oynarak geçiren bir asalak olduğunu gördük.

Peki kim bu fatal d*l ?

FataLworm kullandığı isimler : İbrahim K. / Emre E.

2016 da ezertas.com domain oluşturmuş.

4 Nisan 1995 yılında annesi tarafından istenmeyerek istanbulda doğumu gerçekleşti babası adını ne koyalım diye düşünürken …

Tivitter hesabından link kısaltarak para kazanmayı denemiş ama bir türlü başaramamıştır.

Email adresi ile : [email protected], [email protected]

Legal iş yapmaya çalıştı ama bir türlü gerçekten para kazanamadı. Şimdi bizlere özenerek, kendisi bu arada çok sıkı bir takipçimiz bizdeki haberleri kendi sitesinde yayınlıyor. Kaynak bile göstermiyor. ULAN! sloganımızı bile çalmış k*hpe..

Açtığı hack haber sitesi full kaynak, alıntı dolu. Hiç özgün içerik bulamazsınız. Her yer dolu reklam kaynıyor. Bizden aldığın haberlerin sadece 1 inde kaynak var. Ötekilerden aldığının hepsinde var.. G*tün yemiyor dimi 🙂

Kimliğini kaça sattın?

Oyun alacak parasını her yere doldurduğu reklamlardan karşılıyor zavallı..

Kopyala/Yapıştır işleri için açtığı R10 konusu.. Bu konuyu paraya dökmesine şaşırmadık. Milletin yazılarını böyle çalıyor işte.. Bunu böyle yapan daha neleri çalar sizler düşünün..

https://www.r10.net/editorluk-post-isleri/2279747-copy-paste-isleriniz-uygun-fiyata-yapilir.html

200 oyuna aktif önderlik ederek günün 3te 7ini oyun oynayarak diğer boş kalan kısmınıda hırsızlık vazifesini görür bunun haricinde herhangi bir vasfı herhangi bir bilgisi yoktur tamamı ile asalaktır.

İyi lamer çıktın heee…. Helal olsun 2017 yılında Ayyıldız Tim de Erlik yapıp bir anda Admini olduğun konum yüzünden sanırım bir havalık (egoluk) var.. Ayt lamerliğinde ise bu konun bizleri gülme krize soktu… 🤣🤣

https://forum.ayyildiz.org/konu/foruma-nasıl-konu-açılır-nasıl-resim-yüklenir.77770/

Foruma nasıl konu açılır postunu okuduk.

Bu sanalda herhangi bir işe yaramadığını herkes biliyor. İnsanların emekleri ile oynamak hoşuna gidiyor çünkü aptal bir vasıfsız kişi olduğunu görünce senin hakkında bu tarz parodi bir yazı hazırlamak daha cezbetti. Umarım hatanı görür ve hırsızlık yolundan erkenden dönüp daha özgün olmanı öneririz..