Geçtiğimiz aylarda yayınlanan bir haberde, çılgına dönen Turkz lamerleri anında yıkama cilalama işine de el attıklarına gördük.

Bu sahtecilerin, insanları kandırmaları çok hoşlarına gidiyor daha önce bunu belirttik. Buradan sahte hack olaylarına detaylı bakabilirsiniz.

Korkanın çocuğu olmaz derler, bari İYİ SİLİN!

Bahsi geçen lamer grubunun yıllar öncesinde bile içlerinde hain damgası yiyen 1htiyar adlı eleman vardı. Bize gelerek iç yüzlerini iyi tanıyın diyerek özellikle sitenin kurucusu DarkCod3r hakkında tanıklık etmişti. Cyberizm, gibi farklı gruplarla ortak olup onların başarılarını üstlerine alan Turkz lamerleri, başkalarının gerdeğine yatmayı çok seviyorlar. Günümüzde yatma sevdalarına bile halen devam ediyor olarak görünmektedir.

İçlerinde biri var ki yani. Vampir lamerini bile sollamış, hacker_okan’ı idol olarak gören Zer0Day‘in illegal kredi kartları ile hack ve crack siteleri adı altında domain alması hack süsü vermesi ezik hareketleri, davranışları rezil üstüne rezil. Bu lamerin hareketlerine muhtaç durumdalar. Sizler yerin dibini çoooktan boyladınız. Multi üyelikleriniz bile fayda etmiyor.

Yalan icraatlerinizle herkesi kandırabilirsiniz ama bizleri ASLA!

Adam olun delikanlı olun.. Soytarılar sizi..