Boş boş konuşarak ortalığı germeye çalışan Kim Kardashian yaptıkları ile yine gündem oldu.. Terörist ve Kalleş Ermenilere para yardımında bile bulunan Kim Kardashian yaptıklarıyla tepki topladı.

Bir süre öncede Türk milletine hakaretler eden Kim Kardashian yoğun tepkilerle karşılaşmış ve Youtube hesabı siber saldırıya uğramıştı.

Osmanlı Türkleri kadın ve çocukları öldürdü” sözleriyle Türklerin tepkisini çeken Kim Kardashian’ın YouTube hesabı geçtiğimiz Nisan ayında hacklenmişti.

Son dakika!

TÜRK HACKER ROOTAYYILDIZ SAHNEDE!

Kim Kardashian West tarafından KKW Güzellik adıyla bilinen kkwbeauty.com moda tasarım sitesi hacklendi.

Kendini bir halt sanan Kim Kardashian yaşanan olaylardan sonra Türk hacker’ın hedefi haline geldi.

HERKES BU ANI BEKLİYORDU!

Gerek diğer Türk hack grupları birşeyler yapamabilmek için kolları sıvadı ama bir şey yapamamışlardı..

Türkiyenin en büyük hacker grubu Ayyıldız Tim bile hiçbirşey yapamadı korkudan altlarına edecek derecedeydi çünkü sık sık sosyal medya hesapları hacklenme saldırılarıyla gelen grup, Kim Kardashian ‘ın sosyal medya hesabını HACKLEYEMEDİLER sebebi ÇOK KORKTULAR!

“hesaplarımız askıya alınır” bu sözü unutmayın..

TÜRK MİLLETİ KORKUSUZDUR ama Ayyıldız Tim ÖDLEKTİR!

Görüyorsunuz ki askıya alınır korkusundan KKW‘nin instagram sayfasını hackleyemediler en ufak birşey bile yapamadılar.. Bu korkakları geçelim asıl haberimize tekrar dönelim.

Başta Yunanistan olmak üzere gündem odaklı siber saldırılar ile tanınan Türk hacker, RootAyyıldız sabah saatlerinde Kim Kardashian, eşi Kanye West ile beraber kurduğu moda güzellik sitesi kkwbeauty.com resmi internet sitesi hacklendi.

Türk hacker şu sözleri paylaştı;

Tarih değil, hatalar tekerrür ediyor! İman edip hayırlı işler yapanların son duaları; ‘Alemlerin Rabbi olan Allah’a hamd olsun’ cümlesidir.

Selam Olsun Can Azerbeycan Selam Olsun Turan Askerlerine Selam Olsun Ümmet-i Muhammed’e

Dikkatleri üstüne toplayan siber saldırının kayıtları;

http://static.kkwbeauty.com

http://zone-h.org/mirror/id/34274762

https://mirror-h.org/zone/2689340/