Belirli aralıklarla listelenen Siber saldırı gruplarını siz okurlarımıza sunuyoruz. Listede en aktif hacker ve hack grupları derlenmiştir.

1 – Akıncılar grubu Cyber-Warrior forumuna bağlı olan bu saldırı grubu en aktif gruptur. Yunanistan, Mısır, Fransa, Hollanda gibi TÜRK düşmanı ülkelerin önemli devlet sitelerini hackleyip şanlı Türk bayrağımızı dalgalandırmışlardır.

2 – Ayyildiz Tim bünyesinde birçok bilgisiz lamer olarak bilinen personelleri vardır. Bunun yanı sıra nadir olsa da yetenekli kişileri görmekteyiz kendileri genellikle sosyal medya üzerine uğraştıkları için bir çok Terör örgütü ve Fetö mensuplarını deşifre etmişlerdir.

3 – Anti-armenia Team internet siber saldırı konularında Ermenistana kök sökmüştür. Ermenistanın bir çok bakanlık kurumunu hacklemiştir. Bunun yanı sırada Ruslara yönelik yaptıkları siber saldırlarda gündeme geliyorlar. Aktif olarak forum üzerinde faaliyet gösterdiklerini görebiliriz.

4 – RootAyyıldız kendisi tek başına siber saldırı yapıyor ve yaptığı siber saldırılar sonucunda Global Medyada Türk bayrağımızı dalgalandırıyor. Baktığımızda ağırlık olarak Yunanistana büyük saldırılar yaptığını görüyoruz bunun yanısıra Hindistan ve Srilanka gibi Müslümanlara saldıran ülkelerin devlet sitelerini hackledigini görüyor ve şahit oluyoruz.

5 – KatiB eskilerden tanılmış bir isim olan TheWayEnd ismine belirli bir sebelerden dolayı zone alan KatiB, uzun süredir aktif olarak yabancı lokasyonlu ülkelerin internet sitelerini saldırarak kendisinden sıkca bahsettiriyor.

6 – SpyHackerz yılların eskimeyen hack platformu olarak bildiğimiz Spyhackerz üyeleri aktif olarak siber saldırı yapmaktadır. Gerek sosyal medya ve Web Deface olmak üzere aktif bir oluşuma sahiptir. Bunun en büyük sebebi forum kitlesinin büyük olması ve yeni genç üyelere sahip olması kendilerini de tebrik ederek bir Türk Olarak kendilerinden fazlasını bekleriz.