Türk hacker RootAyyıldız, yerel ve dış basında en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Yunanistan‘a yönelik gerçekleştirdiği operasyonlar ile her zaman yüreklerimizi coşturmaya devam ediyor.

Yunan’lıların korktuğu bir isim haline gelen RootAyyıldız alayını denize dökmeye devam dedi.

Gün içerisinde gerçekleştirdiği siber saldırı ile Yunanistan Çalışma ve Sosyal İşler Bakanlığı resmi internet sitesine yönelik saldırı büyük yankı uyandırdı.

Hacklenilen bakanlık sitesine bir söz paylaşılarak; “RootAyyıldız tarafından hack’lenmiştir. Oruç reis’e yapacağınız her saldırının internet üzerinden bir cevabı olacak” sözlerine yer verilmişti.

Daha önce de Türk hacker ile haber sitemizde röportaj metni yer almaktadır. Röportaj haberini bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Bu arada önemli not düşelimRootAyyıldız bireysel bir Hacker’dır. Herhangi bir grup yada gruplarla bağlantısı yoktur. Özentilere dikkat edilmeli.

Yerel ve dış basında yer alan Türk hacker RootAyyıldız’ın işte gündeme oturan bazı haberleri derledik.. Diğer haberleri ise başlıklardan aratarak ulaşabilirsiniz.

https://www.cnn.gr/ellada/story/230762/toyrkoi-xakaran-tin-istoselida-toy-ypoyrgeioy-ergasias

https://www.star.gr/eidiseis/ellada/510897/toyrkoi-xakaran-thn-istoselida-toy-ypoyrgeioy-ergasias

https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1109180/toyrkoi-xakaran-tin-istoselida-toy-ypoyrgeioy-ergasias

https://tr.sputniknews.com/turkiye/202008141042657331-turk-hackerlar-yunanistan-calisma-bakanligiinternetsitesini-hackledi/

https://t24.com.tr/haber/turk-hackerlar-yunanistan-calisma-bakanligi-nin-internet-sitesini-hackledi,896843

https://www.a3haber.com/2020/08/14/turk-hackerlar-yunanistan-calisma-bakanliginin-internet-sitesini-hackledi/

https://www.haber7.com/dunya/haber/3004090-turk-hackerlar-yunan-bakanligin-sitesini-hackledi

https://www.sondakika.com/haber/haber-turk-hackerlar-yunan-bakanligin-sitesini-13508758/

https://www.haberler.com/turk-hackerlar-yunan-bakanligin-sitesini-13508758-haberi/

http://beyazgazete.com/haber/2020/8/14/turk-hacker-yunan-bakanligin-sitesini-hack-ledi-oruc-reis-in-cevabini-alacaksiniz-5691211.html

RootAyyıldız kod adlı Türk hacker’ın Hack alemine bir notu var onu aktarıyoruz; İyise ile kötüsü ile bu işi yürütüyorum, her türlü hakarete uğradım ama bunlara aldırış etmiyorum. Çünkü küçük insanlar konuşur, büyük insanlar konuşulur.