BU ADAMI ALKIŞLAYIN!

Sanalın şu zamanlarında aslında görmek istediğimiz bir olaya imza atan KaTiB‘i gönülden tebrik ediyoruz. Sanala safkan adamlar lazım.

TheWayEnd kod adlı Türk hacker‘ı her daim yaşatmaya devam eden, eski Privatehackers topluluğu üyelerinden KaTiB saldırılarına yenilerini ekledi.

İşte kendisinin açıklamasını aktarıyoruz..

Herkese tekrardan merhabalar. Bir önceki haberi göndereli 3.5 ay oldu ve şimdi yeni ulaştığım zone sayısı ile tekrar bunu sizlerle paylaşmak istedim. Bir önceki haberim burada: https://lamerhaber.com/2020/04/09/katibten-2600-internet-sitesine-saldiri-geldi/ Bugün de geçen bu 3.5 aylık süreçte 111.111 olan toplam zone sayısı an itibari ile 115bin olmuş durumda :), hack ve güvenliğin arttığı bu zamanlarda böyle serverlara denk gelmek biraz şans işi ama index attığım sitelerin hepsi ile tek tek uğraşıyorum. Root ile pek alakam olmadığı için sitelerle manuel ve tek tek uğraşıyorum. Bazen denk gelirse de mass yapıyorum. O da nadir. Ama önemli olan bu 3.5 aylık süreçte 3889 site daha hacklenmesidir :). Zone-h sitesinde aktif olarak bir Türk olarak hedefim olan 100bin mass yapıp bırakmaktır, duruma göre değişebilir 🙂 şu an 98,785 mass var ve 1215 site sonra 100bin olacak inşallah. Başta TheWayEnd abime, ve bu camia da tanıdığım herkese sevgiler selamlar.

Saldırıların toplu halini aşağıdaki bağlantıdan görebilirsiniz.

http://zone-h.org/archive/notifier=thewayend