Türkiye’nin en çok beğeni toplayan, sunduğu teknolojik içerikler ile her kitleyi kendine sevdiren donanimarsivi.com forum sayfası hacklendi.

Sık sık ifade ediyoruz, Türk sitelerine saldırmayın yoksa sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsınız.

Saldırıyı yapan WorthLess, daha önce çeşitli hack sitelerinde yöneticilik yapan biridir. Dikkatimizi çekti de her yerden üyeliklerini sildirmeye başlamış. Hacknews adresinde röportajı vardı onu da sildirmiş.

NEREYE KAÇIYORSUN AYHANCIK?

Elini gözüne bulaştırdın, şimdi korku mu sardı seni? Daha önce sürekli Türk sitelerine basmıştın. Hayırdır şimdi seni mahkemeye verecekleri için mi kaçıyorsun.. İğne batmış yoksa bu kadar ağlamazdı.

Taktip ettiğimiz teknoloji konusunda güzel içerikleri olan bir forum sitesinin hacklenmesini sert dille kınıyoruz.. Umarız emekler boşa gitmemiştir.

Ayrıca Donanım Arşivi kurucusu genç arkadaşımız Abdullah Hacıgül’ün saldırı sonrası yaptığı açıklamayı aktarıyoruz;

Bugün forumumuzda gerçekleştirilen hack girişiminde saldırıyı yapan kişi kendini gizlediğini zannetsede kendisinin İstanbul’daki bir VDS sunucudan hizmet aldığını tespit ettik şimdi ise o VDS firması ile irtibata geçip hukuki süreci başlatmak için gerekli işlemlere başladık. Tek diyeceğim şey emeğimize küfür eden bu arkadaş için bir an olsun davadan vazgeçmeyeceğiz. Bunu yapan kişi 18 yaşlarında ya var ya yok kendisine yazık oldu! ne gerek vardı?

Bir heves uğruna 1-2 kişinin gazına geldi yada gelmedi orasını bilemeyiz. Ayhan yaşın 18 daha yapıcı işlerle uğraşmanı öneririz. Türk siteleri ile didişmen sonunu getirir.

İşte kınadığımız saldırı ve kayıtları;

https://donanimarsivi.com/forum/

https://mirror-h.org/zone/2652504/