Son dönemlerde popüler olan bir lamerlik olayı var.

DOMAİN ALIP BASMAK!

Bu olayı en çok Vampir Root olarak bilinen Angara bebesi yapıyor, takımı Root kardeşler yada Root Lamers diyelim herneyse..

Daha geçtiğimiz hafta 2-3 site basarak haber gönderdiler, yayınlamadık. Kardeşim kimi kandırıyorsun sen? Anca kendinizi kandırırsın.

Mevcut hack sitelerine basamıyorsunuz, domain alıp kendinizi tatmin ediyorsunuz. Sanalda kartcı denilinci ilk aklı sizler geliyorsunuz sonra Lamerus filan gidiyor olay.. Neyse.

Bir de Underfamily biliyorsunuz bir grup var. Zamanında Norslar dan çıkma ve BORU70 ekibi.. Nick değiştirip Underfamily açtı, öncesinde Shellerim’e basmıstı…

Şimdi gelin aynısını 4KR3P için de söyleyeceğiz.

BATAK ve RedWarrior (M. D.) diğeri ise okurumuz tarafından saptandı. Bu 3 lamer nick değiştirip, AngeL3, DeviL3, SouL3 kimliğine bürünmüşler.

Angel3 => Mete A. (RedWarrior) RedHat’a özeniyor çalmış..

Devil3 => A. (Batak)

Soul3 => H. Orçun K. (Orçun Root)

Kendi sitelerine basan onursuzlar, karektersizler, sanalda ne işiniz var? Gidin çocuk parkına orada yaşıtlarınızla oynayın.

Hackmagazin.com, AnonyTurks.org son olarak henkerz.org

Bunlardan ilk ikisi AKR3P e ait ama o da dost kazığına kurban gitmiş. Henkerz ise Batak lamerine ait.

İnanır mısınız, biz tiksindik bunlardan. Olabildiğince bu tür haber gönderilerini yayınlamıyoruz. Bunu da kamuoyunu aydınlatmak için yazıyoruz. Batak lamerinden ve Vampir’den hack alemi iğrendi. Hack’e doymak bilmiyor. Halen sanalda.. Yazık valla ne diyelim.

Güncellenecektir.