Sanalın şu günlerinde tek umut ışığı olan ve yaptığı gündem odaklı siber saldırılar ile adından söz ettiren Türk Hacker RootAyyıldız yine saldırı düzenledi.

Yunan botlarının, sınır ihlali yaparak Türk yatına taciz ateşi etmesi üzerine, RootAyyıldız kod adlı Türk hacker, yunan kim ki bize böyle şeyler yapabilir. Onları denize dökmeyi en iyi bilenlerdiniz. Gitsinler tarih araştırsınlar diyerek, Şuan ki Yunanistan başbakanının siyasi parti sitesini hackledi.

ŞANLI TÜRK ORDUSUNA SELAM VERDİ!

İşte RootAyyıldız‘ın kendi kaleminden;

Herkeze Selamün Aleyküm yine işimizin başındayız yunan botları türk sularına girerek türk yatına taciz ateşi yaparak bizi kışkırtı arkadaşlar bu yunan kim ki bize böyle şeyler yapsın diğer ülkelerin dolduruşuna gelerek bizlere kaf a tutuyor ne demişti sayın cumhur başkanımız reisimiz salamur olmaktan zor kurtuldular demişti bende bu haberi gördüm o sıra spawn ağabeyim ile sohbet ediyorduk kendisi ile bu konu hakkında konustuk bende saldırı yapmaya karar verdim ve ülkenin şuanki başta olan siyasi partisinin internet sitesini hackledim http://calendar.nd.gr/ arkadaşlar bu kısmıları en aktif kısımdır calender demek takvim demektir bu kısımda özel günlerini toplantıları vs ayarlıyorlar bende admin girişi yaparak önce ayarladıkları günleri silip mesaj bırakıp gittim ben işimin başındayım sizleride bu kutlu davaya beklerim herkeze tekrardan hayırlı bayramlar.