Daha önceki yıllarda da derlediğimiz en iyi hack forumlarını 2020 senesi için tekrar derledik..

İşte o en iyi 5 hack forumları…

1-Cyber-Warrior

Cyberwarrior 2001 yılında CWDoktoray tarafından kurulmuş ve en önemli hackerları ekibinden çıkarıp yol belirlemiştir. Cyber-Warrior Bu süreç içerisinde birçok siteye ekol olmuş, Beyaz şapkalı hacker ve bilişim güvenliği konusunda uzman yüzlerce kişi yetiştirmiştir

2-Türk Hack Team

Türk Hack Team, 2002 yılında Arsenik tarafından kurulmuştur.  Bedros Sanches, OnLy, Arsenik, Se-Zer, Akşemsettin, ZoRRoKiN, TheKar1zma, Corsair nickli hackerları ile Türkiye’nin en popüler hacker gruplarından birisi olarak 18 yıldır aktif bir forumdur. En parlak dönemini ZoRRoKiN Döneminde yaşamıştır. SQL Üzerinde üstün bilgisi olan ZoRRoKiN Dünya üzerinde bir çok devlet sitesini hacklemişlerdir.

3-AYYILDIZ TİM

Ayyıldız Tim 2002 yılında Yeni Zelanda’da kurulan ve Türkiye’de faaliyette olan, kendisini vatansever, milliyetçi ve Atatürkçü olarak tanımlayan Türk hacker grubudur. Bünyesinde birçok muhtelif grubu barındırır ve askerî rütbe sistemi vardır. Cedkan önderliğinde kurulan bu forum hack bilgisinden daha çok pazarlaması ile tanınıyor.

4- AJANLAR

2012 yılında RADO nickli hacker tarafından kurulan forum en parlak dönemlerini 2013-2014 yılları arasında yaşayan bu forum bir çok başarılı hackerada öncülük etmiştir.

5-Turkhacks

2015 yılında DeepiMpaCt nickli hacker tarafından kurulmuştur, hack ve warez e ağırlık veren bu forum Türkiye genelinde hala en aktif hack forumlarından birisi olarak kendiini gösteriyor.

Bunların dışında aktifliğini bırakmış ve iz bırakmış efsane hacker timlerinide sizler için bazılarını listeledik;

  • cigicigi.com
  • Turkguvenligi.info
  • Janıssaries
  • Netdevilz

Liste aralıklıklarla güncellenecektir.