Bir süre önce kapanan darkizm.org hack sitesi tekrar döneceğini belirtti. Şuan hack sitesi bakımda olduğunu açıkladılar.

Hatta darkizm.org cephesi bir zamanlar düşmanları olan Vampir Root kekosuna da bir çift lafları olduğunu açıkladılar, işte o açıklama;

Bazı orospu çocukları atıp tutup aragazı vermiş. Sırf onların ta geldiği yere geri göndermek için geri geldim. Hanimiş benim ergen sikik tipli PKK militanı orospu çocuğu düşmanlarım? Zamanında sözde hacklediler diye göt attılar ama ne yazık ki darkizm.org gram index yemedi / yiyemedi. Neyse, konuya gelelim. Gerek kırdığımız yazılımlar olsun gerek report ettiğimiz siteler olsun geçen senelerde çok başımızı ağrıttı. Forumu kapama kararı aldık. Ama kapatırken hepsinin ta anasını bacısını siktik ki ilk sırada WaMBiR MuRaD kekosu başta olmak üzre diğer ufak tefek ergenlerin de içinden geçtik. “Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak” sözünden yola çıkarak devam ettiler ne yapalım ki 🙂 DarkIzm.ORG Geri Döndü. İyi kötü herkesi bekliyoruz. Orospu çocukları hariç 😉 Sevgilerle.