Türk hack aleminde 2017 den beri yayın akışını sürdüren ilk açıldığı zamandan bu yana forum içeriklerinde gelişmeler gösteren farklı dallara yönelen turkhacks.com bir süredir Warez platformuna kaydığı herkes tarafından bilinmekteydi. Grup ilk açıldığında hack platformu üzerinden yayın hayatına devam etmekteydi, belirttiğimiz gibi yaklaşık 1 – 1.5 senedir warez ağına dahil olduğu biliniyor.

Yeni bir Spy-hatz doğdu!

Karanlık Özgürlüktür” sloganları bütünleşen hacker grubu, bünyesinde hack ve warez topluluğundan yaklaşık 21 bin üye ile yayın hayatına halen devam etmektedir. Yer yer ddos saldırıları ile çalkalansa da kimse ne saldırabildi ne de kesintiye sokabildi. Grubun yönetim kadrosunda yer alan birkaç üye adları bel altına karıştığı için bir hack haber sitesinde konu bile olmuştu. Bu konu hakkında sitenin kurucuları gereken müdahaleyi yaptıklarını açıkladılar ve bir deyim ile sözü noktaladılar.

kedi uzanamadığı ciğere mundar edermiş

Evet, Turkhacks her ne kadar adında “hack” ibaresi yer alsa da hack konusunda beklentiyi verememiş olsa da hack kavramını warez ile bütünleştirdiler ve hack sitesi şuan da ülkemizde en çok ziyaret ve görüntülenme oranlarına ulaşan bir platform olmuştur.

Ayrıca Turkhacks üyelerine güzel “elit” lik bir avantaj sunmaktan da geri kalmıyor;

Türkiye’nin hacking & warez forumu temalı en büyük sitesinden ayrıcalıklı bir üyelik hesabınız olsun ister misiniz?

Yapmanız gereken sadece ilgili konu da yer alan metni doldurmanız.. İşte VIP satış konusuna buradan ulaşabilir veya platformu turkhacks.com adresinden ziyaret edebilirsiniz.