Bir süre önce regledikleri siteleri basıp hack yapmaya çalışan ve Türk sitelerine index atan Vampir Root sesini çıkartmaya başlamış. Yaptığı fiyasko saldırısı ile alay konusu oldu.

Değerli okurumuz Nameless gündeme yansıyan konu hakkında bir açıklama yaptı olduğu gibi aktarıyoruz. İşte o açıklama;

Bunların sağ solu oynuyor, daha dün hiçlerdi ne oldu birden regledikleri sitelerden medet ummaya başlamış. Daha önce de regledikleri siteleri basan ezik topluluğu root team değil miydi. Mağarana geri dön. Birine sığınmışsın o da zaten köpek arıyordu seni tasmadan tutar artık sever sever sonra söver söver.. Root ayyıldız örneğinde olduğu gibi.. Cute yi çok kıskandın belli hareketlerin yaptıkların iframe miş şu bu bırak hack yapmayı bilmiyorsun zordon bilmem ne sitesine bile şifreyle bastın lan avel seni kaybol vampirmiş.. Serdar abime geleyim candır ciğerdir tanımazsın ha dur dur ya! Sen bir ara aklıma gelmişken söyleyim zordon olaylarında pkk adına site basmıştın şerefsiz seni onu sen yapmışsın başka kim yapacak sonra ne olduysa haberlerin çıkmıştı lamerhaberde korktun titretin ben yapmadım falan fistan üstüne de video çektin iki yüzlü kahpe seni. Boş tenekesin boş sen daha hack yapmayı bilmiyorsun domain alıp reglersin, şifreyle basarsın kapasite yok sende root-team sitenede index atmışın bekleriz demişin asdşlkasdklasd lan gerizekalı aç forum kur öyle bekleriz de. Lamer eniği 😀

İlgili haberde “bordoklavyeliler” saldırısını “hackledi” şeklinde sunmuştuk çünkü yaptığı her ne kadar hack olmasa bile belki yarın daha iyisini yapabilir diye düşünmüştük. Eleştiriye bile anlamamış..

Root Team alay konusu oldu! Bordoklavyeliler hacklendi!

Vampir Root Ağlıyor ! Root-Team Hacklendi