Türk milletinin iradesini temsil eden ve Türkiye Cumhuriyeti devletinin yasama organı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM)’ye hack girişimi yaşandı. Açığı servis eden KingSkrupellos u da sert dille kınıyoruz! 

Az önce bir okurumuz tarafından bize gönderilen bir mirror dikkatimizi çekti.

Türk sitelerine saldırı yapılmayacak uyarısı açan ama ne hikmetse hiçbir zaman uygulamayan ve Türk sitelerine saldırı düzenleyen başta NinjaCR3 ve diğer lamerlere en ufak bir yaptırım bile olmadı.

TBMM adresine URL üzerinden yönlendirme atılmış lakin bunu atabiliyorlarsa demek ki açık olsa gözünü bile kırpmadan hackleyebilecek olan “NOGAY” adlı utanmazı sert dille kınıyoruz! Prim verip destek çıkan ne olursa olsun alçaktır, namussuzdur, haindir!

https://mirror-h.org/zone/2236608/

Daha önce bu konuyu gündeme taşımıştık.

SpyHackerz’da Hani Türk Sitesi Yasaktı?

Ülkemizin kamu kurum kuruluşlarına dış mihraklardan gelen yabancı, terörist hack grupları da dahil olmak üzere gelen saldırılar yetmiyormuş gibi bu Türkiye Cumhuriyeti topraklarında yaşayarak Spyhackerz bünyesinde kendilerini Türk hacker olarak tanımlayan ne yazık ki Türk internet sitelerini hackleyen bir yapıya bürünmüştür.

Ayrıca, NinjaCR3 adlı şahıs ise TSK mensubu bir çalışanın portal sitesine basmış geçtiğimiz günlerde…. Bu kadar mı iğrenç oldunuz? Destek olmak varken köstek olmak nedir? Terör örgütü grupları yayın yapan sitelere bas bakalım 10 dakikada…

http://archive.is/jRafI