Bir süredir gönderilen haberlerde dikkatimizi çeken bir husus bu. Mevcut hack sitelerine basamayıp günler öncesinden alınan ve bir süre sonra basılıp hack süsü verilen hack siteleri bir hayli artmış durumda. Şuan gözümüze çarpan hack forum yada kişileri derledik.

1- root-team (Orcun-Vampir)

2- zer0day (Turkz)

Hack süsü verilmiş siteler günler sonrasında domain düşüyor yaptıklarınız ayyuka çıkıyor. Bu tür içerikleri haber diye göndermeyiniz. YAYINLANMAZ!

Hack sitesi açıp hack sitelerini hackleyemeyerek neden boşuna site açıyorsunuz? Sadece hack sitesi değil diğer farklı önemli sitelerde dahil. Bu işin raconunu yapamıyorsanız hack sitesi açmayacaksınız biz mi uyaralım sizleri? 

Örneğin; Spyhackerz hack grubu son haftada Ajanlar grubunu hackledi. Hani sizde böyle icraat var mı henüz göremedik. Bu uyarımızı yeni açılan tüm hack sitelerine yapıyoruz. Herneyse dediğimiz gibi bu tür hack süsü verilmiş hack sitelerini haber göndermeyiniz. Araştırıyoruz ardından onaylarsak haber oluyor… Diğer dandik hack haber sitelerine gönderin onların karınları açtır.

Güncelleme:

Red-Squad ekibinden YESİL ayrıntıları paylaştığı adı silinmiştir. Hack süsü verilen siteleri hackleyen gruplar bu haberimizde güncellenecektir.