Zamanın hareketli forumlarından ve illegal denilince akla ilk gelenlerden biri olan Ajanlar.org hacklendi. Önüne gelen her kişiye gruba katan, içlerinde gerçekten de bilgili olanlar da var ama genelinde yolgeçen hanı gibi adam toplayan grup dikkatleri üstüne çekti. Yönetimin umursamaz tavrı da olunca önüne gelenin katıldığı bir hale bürünen Ajanlar hack grubu barındırdığı bazı isimlerden dolayı MecTruy tarafından uyarıldı. Özellikle Spyhackerz tarafından kovulan üyelerinin de uğrak yeri olan Ajanlar hack grubu gelen üyelere “rütbe” vermesiyle sağ sola laf atmasının önüne geçilememesi sebebiyle hacklendi.

Dün Spyhackerz üyesi ve eski yöneticisi Tolank1 hacklenmişti. Tolank1 i hackleyen aslında Red-Squad.com ekibiydi. Red-Squad ekibine yönelik saldırı gelebilir beklentisi herkesin aklındaydı ama saldırı Red-Squad üyelerininde barındığı Ajanlar hack grubuna geldi. MecTruy‘nun uzun süredir hack yapmadığı köşesine çekildiği herkes tarafından biliniyordu lakin bu hiçbir zaman hack yapmayacağı anlamına da gelmiyordu. Ajanlar hack grubu isimtescil üzerinde alan adı barınıyordu, hacklenilen sitenin isimtescil üzerinden saldırı gerçekleştirildiği görülüyor.

Bu olay bizi 2012 yılında gerçekleşen RainMan (millikuvvetler) olayını hatırlatmıyor değil. İki grup arasından ciddi bir kavga yaşanmış yine iki grubun domainleri hacklenmişti. O zamanlar MecTruy‘nin hack sitesi imhatimi (İHS) de barınıyordu.

Ayrıntıyı fazla uzatmayacağız, saldırının boyutu;

http://ajanlar.org/

http://archive.fo/v2I6X
http://archive.li/GKiO9
https://mirror-h.org/zone/2156960/
https://defacer.id/archive/mirror/7160116