Maalesef hack bilgisi sıfır olan piyasanın yetme lamerlerinden R4PTOR lameri sürekli ardı ardına afraid yapmaya, shell dilenmeye, çalmaya, milletin bastığı sitelere tekrar basmaya devam ediyor. Bir önceki haberimizde afraid nedir değinmiştik. Tamamen ücretsiz bir dns hizmeti olan platforma istediğiniz domainlere sub oluşturarak dns yönlendirmesi yapabilir veya farklı amaçlarda da kullanabilirsiniz.

Lakin hack piyasasında shell bile bulamayan 7/24 aç sefil gezen, milletin bastıgı sitelere dadanan hatta brute force bile bilmediği düşüncesinde olduğumuz, en azından bilse afraid yapmaz diyoruz. Gittikçe anaokulu seviyesine inen bu lamere kim shell bağışlayacak? Bir kampanya mı başlatsak ne? Shell bağışlansa bile config okumayı, bypass biliyor mu şüpheli..

Örn;

https://mirror-h.org/search/ip/89.46.108.7/

https://mirror-h.org/search/ip/176.111.49.5/

https://www.whois.com/whois/ausnetwebhosting.com

https://mirror-h.org/search/ip/69.197.18.190/

İnsanları kirli emellerinizle kandırmaya daha nereye kadar devam edeceksiniz? Bu hijack mijack değil, düpedüz bedava olan bir hizmeti kullanarak insanları kandırmakla beraber sahtekarlıktır. 

İşin ilginç tarafı ise skandallarla sallanan hack aleminin yetme hack platformlarından turkz.*** hack sitesi aç susuz günlerin vaziyetinde, afraid dns ile farklı ülkeler üzerinden algı yaratma peşindeler. Kaç kişiyi kandırdılar bu kirli emelleriyle.. Vakti zamanında Ayar, Turkz hack sitesini hack’leyerek ne olduklarını açıklamıştı. 

Bkz.

R4PTOR Lameri Afraid DNS ile Hack Yaptığını Sandı !

Turkz Hack Sitesine Ayar Tokadı !