Asakir hayatı boyunca böyle rezil olmamıştır. Milletin dilinden düşmeyen yaptıklarıyla olay olan, tepki çeken işlere imza atan, Asakir lameri havlamaya başladı. By_UmuT vaktinde düşman olan bu köpek, barışmış şimdi ise onun yanından ayrılmıyor. Her gün Umut tarafından beslenen Asakir yine zamanında “dostum, kardeşim” dediği insanlara bile göz kırpmadan ihanet eden havlayan ıstırmaya kalkışan biriydi. Geçmiş manşetlerde haberleri bile var.

 

 

Hatta en yakın dostu sayılabilecek Ewo-Turk ile de yüzün üzeri kavga etmiş karşılıklı sitelerine basmıştı, yediği kaba havlayarak bastığını herkes biliyor. Hatta hayvan sevgimizden ötürü bu Asakir ile de zamanında röportaj yapmıştık. Şu sıralar huysuzlanmıyor değil, eski dostları bugün aSENSE ve Ewo-Turk, başı boş gezen Asakir e kemik attı. Asakir havlıyor mu? Havlama sesi geliyor mu? Kemiği sevmiş o zaman.

Vaktinde “reyiz haberimi yap, reyiz seviliyorsun” şimdi ise Umut sahibinden dolayı havla havla… Sahibi bile başı boş bırakmış tasmasını bile tutmuyor…

Neticede Asakir köpeği sahipsiz kalmış .