Son günlerde adı sıkça duyulan yeni platform arjaan.org üzerinden oynanan bir takım algı operasyonu var. Hack haber sektöründe yayın yapan daha çok +3 yaş aralığına hitap eden X haber sitesi Arjaan.org hack sitesi yöneticilerinden Sky tarafından bombalandı.

Şimdi okurlarımıza, Türkiye’nin lider haber servisi olarak Sky tarafından gönderilen açıklama metnini ve görselleri paylaşıyoruz.

SKY SON NOKTAYI KOYDU CRİMİNALZ PERT!

X adlı cartoon network adlı sitede arjaan.org ile ilgili paylaşılan habere hitaben böyle bir yazıyı yazma gereği duydum.

Öncelikle bilinmesini isterim ki ben arjaan kurulumunda vardım hatta arjaanın adını bile ben öne sürdüm öncelikle 3 yaşındaki paltformda takıla takıla kemik yaşı büyüyüp beyin yaşı hiç büyümeyen insanlar için arjaanın anlamını söyleyeyim.

Arjaan (Rusça: Аржан) — Arkeolojik araştırmalarla Saka Türklerine ait höyüklerin yani kurganların bulunduğu yer. Rusya Federasyonu, Krasnoyarsk bölgesi ve hemen güneyindeki Tuva Cumhuriyetinde M.Ö. IX—VIII asırlara ait olduğu düşünülen buluntulardır.

Ne mka, nede yönetimdeki başka birey tarafından criminalz adlı lamer timinin yada kendinin black(boşteneke)star olmadığını iddia ettiği fakat icq mailinde bile black star yazdığı kişiyi ciddiye alınıp konusu konuşulmadı. Altta kendinin blackstar olmadığını iddia eden gerizekalı abi çektiği screenshootlar vardır. Mailinde bile blackstarın maili olan biri, forumdaki pp ile icq deki pp aynı olmasına rağmen hala bu gerizekalının blackstar değilim ben “orosp***” biriyim demesine inanıyor musunuz?

ARJAAN.ORG; NE H**NEWS NEDE CRİMİNALZ LAMERLERİ İLE UZAKTAN YAKINDAN EN UFAK BİR ÇATIŞMADA DEĞİLDİR. Ancak unutulmamalıdır ki, yönetim grubunda en ufak muhabbeti dönmeyecek kadar değersiz ve lamer bir platformlardır.

MKA’NIN TOOLSLARINI KULLANIP DDOS VE BOTNETİ AYIRT EDEMEYEN 3 LAMER HACK FORUMU AÇIP ARKASINA ABİLERİNİ ALIP ONA BUNA KAFA TUTMAYA ÇALIŞIR OLMUŞ.

Botneti küçümseyip yıllardır sanalda olduğunuzu halde elinizde olmaması sizin acınası durumunuzu gösteriyor. Bu işler ziyaretçi botu gönderip 30 ziyaretçiyi görünce hemen sevinmekle olmuyor arkadaşlar önce bilgi eksikliğinizi sonra beyin eksikliğinizi giderip tekrar deneyin bu işleri hatta siz mümkünse denemeyin sike sürülecek beyniniz yokken abi çektiğiniz adamlara dayılanır olmuşsunuz.