SpyHackerz çocuk yuvası üyesi LEGARYAN da Ayyıldız Tim üyesi olduğu ortaya çıktı.. Yaşanan gelişmelere bakılırsa eski AYT’liler arasında bir sözlü atışma yaşanmakta.

Dün SpyHackerz üyelerinden LEGARYAN tarafından VatanHackeri ifşa edilmişti. Bugün ise bir açıklama geldi. Okların hedefi olan VatanHackeri tarafından bir açıklama yayınlandı. Açıklamayı okurlarımıza aktarıyoruz.

Merhaba LamerHaber, beni ifşalamış galiba bir salak 😀 Tarihlere bir baksanız 😀 Anlarsınız fotolardan, Aynen Öle bir hatayı yaptım kendi açtığım hesabı hacklemiş gibi yalanlamıyorum, TARIH’E Dikkat ama 😀 AYTNIN Bir Rap şarkısı çıkmıştı ozamanlar AYTDEYKEN Ben Onu dinliye dinliye sözlerini yazmıştım ne oldu battımı LEGERYAN Kılıç adına fake hesap açıp bizi suçluyorsun amına kod*mun salağı ne oldu 😀 ( ***NEWS’de ) AyYıldız Timin elinde 10 yüzüğün oldu deniliyor burda ise spyhackerz ? Amına kod*mun salağı bari düzgün haber yolla, Bir AYT bir Spyhackerz yarr*ğım gibi ortada dolanıyorsun :/ Küfür etmek istemezdim yetti Daha elimde bildiğim şeyler varda yollamıyorum AYT İle uğraşmayı bıraktığım için haa birde LamerHaber admini ifşa diyorsun adamın attığınaya 😀 Gülüyorum Konuşmalar paylaşılır , foto felan sandım girdim baktım mal mal şeyler paylaşılmış 😀
Lan şerefsiz köpek biz kimin anasına bacısına küfür ettik ? kanıt atsana ordan yazmak efsane oluyor Laf’a Gelince 5 Metresin İcraat’a gelince Pamuk şekersin Yalan dolanla haberlerde gezceğine adam gibi kanıtlarla gez !

https://resmim.net/f/ewH12w.png
https://resmim.net/f/Q8O7VC.png

Küfür etmek günahsa , Küfür Ettirenin Allah Belasını Versin…!