Yine Ayyıldız Tim ! Bu sefer ki haberimiz ise gizli bir tanıktan gelen mail içeriğidir. Gönderilen içeriği olduğu gibi yayınlıyoruz.

Ne oluyor bu Ayyıldız Tim‘e ? Temmuz ayı bu tim hakkında dolu dolu geçti ve geçmeye devam ediyor. İşte o haber;

Merhaba
Bu yazımda insanların milli ve manevi duygularını sömürerek, insanları kendi menfaati ve egoları için çalıştıran Mehmet İsmail Telli ve grubu olan Ayyıldız Timden bahsedeceğim.

Kendini vatansever ve milliyetçi grubu olarak tanımlayan Ayyıldız Tim, işin özünde vatanına en çok zarar veren insanlardan oluşmaktadır.
Geçmişten bugüne kadar detaylı incelendiğinde, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık sitesinin Ayyıldız Tim yöneticileri tarafından hacklendiği, porno ve eğlence sitelerine zombi ağı kurarak siber zorbalık yaptıkları görülmüştür.
Bu sadece bahsi geçen haberlerden biri;
‘Ayyıldız team’in lideri, çete kurarak şantaj ve tehditle para almaktan gözaltına alındı.
http://www.radikal.com.tr/turkiye/ayyildiz-time-polisten-cete-baskini-1059754/
https://www.memurlar.net/haber/202700/400-bin-kisilik-siber-orduyla-5-milyon-tl-lik-vurgun-video.html

Yine kendilerini vatansever hackerlar olarak tanıtan Ayyıldız Tim yöneticilerinin, ünlülerin telefon ve mail hesaplarını ele geçirip özel görüntülerini yayımlayarak şantaj yapıldığı kanıtlanmıştır.
Bu örneklerden sadece biri;
“Ünlü oyuncuların telefon ve mail hesaplarını ele geçirip özel görüntülerini yayınlayarak şantaj yapan Ayyıldız Tim yöneticisi EbuDuhan nickini kullanan Osman G. yakalandı.”
https://www.teknolojioku.com/guncel/unlu-oyuncularin-kabusu-hacker-yakalandi-5a28fbc018e540630d1df32a

Kendilerini milliyetçi olarak tanıtan Ayyıldız tim’in, bahsedildiği gibi hiçbir şekilde vatanseverlikle ilgisi olmayan bu grubun kurucusu kendisini Mehmet İshak Telli olarak tanıtan oysa gerçek ismi Mehmet İsmail Telli;
Reel hayatta arpa boyu yol katedememiş, çevresindeki insanlar tarafından saygınlığı kalmamış, teknik bilgi ve becerisi olmayan bu zat,
hacke merak salan, birşeyler öğrenmek isteyen 8 ile 17 yaş arası gençleri kandırarak, kendi kişisel ego ve askercilik oyunlarıyla emellerine alet etmektedir.
Sitelerine girdiğiniz zaman, tüm üyelerin kendisine “Komutanım” olarak hitap etmesini kural olarak koyan Telli, bu cocukları tabletlerle, minibook ve akıllı cihazlarla kandırarak ayyıldız tim bunyesinde kendi menfaati için çalıştırmaktadır.
Çocukların ve gençlerin beyinlerini yıkayıp zaafiyetlerinden faydalanarak kişisel bilgilerini elde edip, bir süre sonra Ayyıldız Timi bırakmamaları için onları elde ettiği bilgileriyle tehdit etmektedir.
Tehdit ettiği gençlerden sadece biri;
“Aranıza yeni katıldım önceden ayyıldız tim deydim site hack üzerine birçok site deface ettim sonra Mehmet ishak telli noyan paşa ile tanıştım hergün site hackleyip index basıyordum ve kendi hacklediklerime onların namlarını yazmak zoruma gidiyordu ve yaprıkları bazı işler var hakikaten korkuyorum….”
Mehmet İsmail Telli’nin, her geçen gün kandırdığı çocuk sayısı artmakta ve bu ülkenin gençlerine zarar vermektedir.
Burada yer alan bilgiler BİMER ile paylasılmıstır, devletimizin bu Siber Zorba konusunda önlem alması için çaba sarfedilmiştir.