Türk hack piyasası Ayyıldız Tim‘in gün yüzüne çıkan olay lamerlikleri ile çalkalanıyor.

Haberimize geçmeden önce daha önce yayınlanmış iki habere bakmanızı öneririz.

https://lamerhaber.com/2018/07/08/ayyildiz-timde-skandal-buyuyor/

https://lamerhaber.com/2018/07/07/ayyildiz-tim-brute-mu-kasiyor-olay-goruntuler/

Şimdi ki haberimiz ise, gruba yapılan başvuruların ne denli hiçe sayıldığı, söylemlere uyulmadığı ve 3.kişilerce ne yüzsüzlükle paylaşıldığı haberidir. Mağlumunuz ki hack gruplarına yapılan başvurular da her ne kadar altı çizilse de çoğunlukla şuna benzer ifadeler yer almaktadır; “başvurularda yer alan bilgiler kesinlikle 3.kişilerce paylaşılmaz, yayınlanmaz.”

Misal Ayyıldız Tim de ise şu metin yer almaktadır;

Bu belge ile birlikte gönderdiğiniz bilgiler kesinlikle üçüncü şahıs kişilerle paylaşılmayacaktır. Bilgileriniz hakkınızda araştırma yapılması için sadece AYYILDIZ TİM tarafında kalacaktır. Bilgileriniz doğrultusunda yapılan araştırmalar olumlu sonuçlandığı takdirde AYYILDIZ TİM kadrosuna katılabileceksiniz.

Ama gelin görünkü yaptıkları lamerlikler ortaya çıkınca sözde 57.Alay grup lideri kilicarslan_ayt nickli kişi kişisel sosyal medya hesabından daha önce gruba başvurmuş kabul edilmiş kişinin resmini paylaşması, kaynayan yaranın ta göstergesidir.

Paylaştığı Tweet : https://t.co/FLVsz3LItA
Ekran Görüntüsü : https://t.co/imNLTuVpcz

Ayyildiz Tim neden hala yapılanlara karşı bir yaptırım uygulamıyor? Gencecik cocuklardan A-Z ye bilgileri alınıyor, yazık günah değil mi? Bu bilgiler ise tehdit amaçlı da kullanabilir veya kullanılıyordur da henüz bilinmiyor ama siz siz olun hiçbir hack grubuna kişisel bilgilerinizi vermeyiniz. Yoksa kendi bilmez kişilerce bilgileriniz yayınlanabilir, kullanabilir.