Bir süre önce yayına giren t3skilat.com hack sitesi hacklendi ama gün yüzüne yine yüzlerinden pislik akan Evils ve Nobrex lamerliği önplana çıktı. Sanalın regger lamerlerinden biri olan VicTory-Turk son zamanlarda regledikleri domainlere basan biri olarak biliniyor. Bunun yanında ise Nobrex, Evils lamerinden geri kalmamış olacakki en yakın dostunu bile satacak duruma gelmiş bir İnternet cafe amelesi biri olarak ortaya çıktı. Evils lamerinin, hack sitelerini hack’leyecek kapasitesi olmadığını bir süre önce uyguladıkları lamerlik yöntemini sizler için araştırıp haber yapmıştık.

Daha önce de fake zone alarak p4rs kediciklerini hacklediklerini ima eden bir amele topluluğu olan VicTory-Turk‘ten daha ne beklenebilir ki? Domain uzantılarındaki Turk’lüğe yakışmayacak ezik davranışlar sergilen bir hack sitesi maalesef.

Herneyse haberimizin detaylarına dönersek, t3skilat.com hacklendi ama arka planda dönen dolaplar da gün yüzüne çıktı.

http://golgeler.net/view->829695

http://archive.is/f5mYQ

Alçakça ihanete uğrayan t3skilat.com tarafından yapılan açıklamayı aktarıyoruz;

t3skilat.com moderatorlerinden ve sözcü olarak yaptıgınız sitemiz hakkında yaptıgınız haber hakkında açıklama yapmak istiyorum sizin hackledi dediğiniz kişilikler benim 4 senelik dost dediğim adamlar ve sunuda belirteyim evils’in hiçbir bagı yoktur kendisiylede konustuk gerekirse whatsapp ss’lerinide verebilirim. Sözde hackleyen arkadaş Nobrex benim en yakınım bildiğim insanlardan biridir kendisi çoğu şifremi verdiğim gerektiğinde sonuna kadar yardım ettiğim bir insandı böyle bir kahpelik yapması benide üzdü nasıl index attıgınıda söyleyim normalde gerçek ismini söylemek istemezdim fakat ismi Bahadır Arkan bu arkadaş Kutahyada yasıyor internet kafede çalısıp aksama kadar bos işlerle ugrasan bir asalak kendisi plesk panelime benim şifrem ile root girişi yapıp siteme index atıp tekrar geri çekmiştir kendisinin yaptıgının aynısını bende ona yapabilirdim kendisinin admin panelini biliyorum fakat biz dost dediklerimize kahpelik yapacak kadar düşmedik buyurun admin paneli http://br4vo.net/forum/baho.php ip adresini afişe etmeyeceğim telefon numaralarıda aramızda yasanan bu dostlugun güzel günleri adına hiçbirşeyde yapmayacagım ama rica ediyorum haberlerinizi yapmadan önce araştırmanızı yapınız size ve kararlarınıza saygı duyuyorum fakat yaptıgınız haberin içeriği çok farklı ayrıca ben 3 tl ye yeni domain alıp yeni sitede kurabilirim hacklese bile sikimde değil 3 kurusluk bir site için 4 yıllık kardeşini arkadan bıçaklayan orospu çocuğuna sesleniyorum burdan sen herşey olmussun ama adam olamamıssın beni üzen bugun yakın gördüğüm bir dostumun beni arkadan vurması insanlara başka şekillerde lanse ediliyor umarım bu yapılan açıklama yerini bulur diyeceklerim bunlar teşekkür ediyorum ve sunu söylemek istiyorum arkadaşlar dostlarımız kardeşlerimiz ailelerimiz bile bize ihanet ediyorsa bu hayatta nasıl birine güvenebiliriz ki ? demek yere düşen sabunu almak için eğilsem bu dost dediklerim götümü sikecek ? bumudur arkadaşlık kardeşlik ? insanların vicdanına bırakıyorum selametle..

Paylaşılan ekran görüntüleri;