Kısa süre önce hacklenilen hack sitesi madcrew.biz yöneticilerinden Ewo-Turk geçte olsa bir açıklama yayınladı. Açıklamayı sizlerle paylaşmadan önce, hatırlatmak gerekirse Norslar tarafından MadCrew hacklenmişti. Bugün ise Ewo-Turk tarafından, bize iletilen hack girişiminin nasıl gerçekleştiğini açıkca aktarıyoruz.

Öncelikle MadCrew.Biz Forumumuzu Kapatmış Bulunmaktayız 1.si Olaraktan Scorpiol Asla Ve Asla MadCrewle Alakası Yokturk Norslar Lamerleri Sırf Prim İçin Scorpiol u Katmıştır 2.si Olarak ‘GÜVENLİK AÇIGINDAN HACKLENDİNİZ’ diye Bir Dedikodu Gezmekte Biz S,M Bile Yemedik NoRsLaR. Lamerlerinden Olan ByTRASKER Lameri Kendi Sitesi Olan BackDOORTR.İnfo Ya Şifre Loguyla Girmiştir Yani Sitemiz ‘ŞİFRE KOLAYLIGIYLA’ Hacklenmiştir Gerçi Bunada Hack Denilirsi 3.sü Olan Kralı Tahtından İndireceğiz Demiştik Fakat ‘HİÇ FAALİYETİNİZİ GÖRMEDİK’ Diyenlerede Gerçekten Acıyoruz Sitemiz İlk Açıldıgında 3Gün Sonra Kapanmıştı O Arada Norslar. a Gitmiştik Ayrılıp Tekrar Kurdugumuzdada Nasıl Bir Kuyruk Acısıysa Artık Siteden Şifre Felan 🙂 Bakmışlar Scorpiol uda Katarak Primlerini Yapmış Oldular Helal Olsun Valla 😀
Dediğimiz Gibi Artık Forum Felan Kurmuycaz Size İyi Ego Savaşları

Mesajın özünde “log” ifadesinden sitenin hacklenildiği geçiyor. Hack aleminde bu yöntem “hinlik” diye geçer. Siz okurlarımıza mutlaka şunu hatırlatmak isteriz ki, şifrelerinizi farklı yapınız. Random kullanınız. Bu tür sıkıntıların önüne geçmiş olursunuz.