Zor günler geçiren AsosyalHatun yine hacklendi. Hack aleminde böylesi görülmedi. Geleninde geçeninde vurup, şamar oğlanına dönen ve zor günler geçirdiğini itiraf eden AsosyalHatun peşpeşe darbe yiyor. Bu sefer ise atawho, antidote ve Reffkok üçlüsü tarafından tuzağı düşürüldü.

Hack aleminde sözde “bayan” hackerlarından biri olarak ön plana çıkan ve sanalda peşinden koşmayanın yok sayıldığı biri olarak gösterilen AsosyalHatun‘un iki hack sitesi birden hacklendi. İlk hack sitesi aslında blog tarzında yayın yapan bugresearcher, diğeri ise geçtiğimiz haftada açtığı illegal faaliyet yürüttüğü hack sitesiydi.

Operasyon içinde yer alan antidote yaptığı açıklamada şu sözleri belirtti;

10 aydir ugrastigim shell kodlamasindan tut script ile gereken virusleri sana atmaya calistim fakat o gun bu gunmus. Ben gerektiginde forumlarda arap gerektiginde veled sitelerinde comez gerektiginde collerde kartal oldum. Bu da son nokta olsun.

AsosyalHatun gol yemeye doymuyor bir anlık dalgınlık olsa gerek tuzağa düşmüş; atawho, antidote ve Reffkok üçlüsü tarafından tek kale maçta hacklendi.

İcraatler;

http://archive.is/bY9IZ

http://archive.is/pGeFD