Hack alemin bayan hackerlarından biri olarak piyasada herkesin dikkatini üstüne çekmeyi başaran AsosyalHatun yeni hack forumunu duyurdu. Bu sefer ise “nitelikli dolandırıcılık” işinede girdiği şeklinde kendisini göstermeye devam ediyor.

Daha önce çeşitli gruplar tarafından hacklenen AsosyalHatun, akıllanmamış olacak ki halen hal ve hareketlerine ödün vermeden devam ediyor. Kendisini sert dille kınıyoruz. Türk hack aleminin seviyesi keza ortada iken bunu kötüye kullanım sergileyen AsosyalHatun yaptıklarını bir başarı olarak görüyor olmalı. Yeni hack forumunu buradan duyurmayı etik kurallar çerçevesinde uygun görmüyoruz. Tez zaman da bilişim suçlarından yakalacağını kendisi yaptıkları ile biliyordur. Yeni açtığı hack sitesinde insanların binbir emekle kazandığı paraları illegal açıdan yayınlayan, sahtecilikten geri kalmayan ve hack alemindeki yaş ortalamasının düşüklüğünü kendi lehine kullanan, bundan ise kar sağlayarak kendisini yücelten bu şahsın yanında yer alan veya yardakçılık edenlerinde de unutmaması gerekir ki bu suça ortaklık ediyorsunuz. Kesinlikle bu şekil illegal faaliyet bulunan siteleri sert dille kınıyoruz. Yine tekrarlıyoruz hack aleminin yaş ortalaması düşük ve genç yaşta hack alemine adım atan bu gencecik çocukların kötü yola değil, doğru yola adım atmalarını öneriyoruz. Her kötü yolun bir sonu vardır. Bu yolda bir yerleriniz incinebilir, yaralanır, aile ve çevresel etkilerden zarar görebilirsiniz.

Buna benzer hack forum adı altında yayın yapan illegal faaliyet sergileyen siteleri mümkün olduğunca bilişim suçlarına şikayet ediniz. Bilişim suçları bu konuda sert yaptırımlardan ödün vermiyor, Bu işin daima peşinde.