Türk hack aleminin “bayan” hackerlarından biri olarak bilinen kod adı AsosyalHatun yine yeniden hacklendi. Geçtiğimiz yaz aylarında da web sitesi hacklenilen asosyalhatun.com adresi Cute Team tarafından hacklenmiş ve bir süre AsosyalHatun evine kapanmıştı. En son esrbilisim.com.tr adında ki bir hosting firmasını rootladığını iddaa eden AsosyalHatun gösterdiği bilgi ve birikimini nedense kendi sitelerine yönelik dış saldırılarda sağlayamıyor.

Cute Team ekibin’den Tolga Cute ise AsosyalHatun‘a duyduğu hoşnut sevgi ile peşini bırakmamış olacak ki bu sefer terroristcrew.com adındaki sitesini gözüne kestirdi ve blog amaclı kullanılan siteye öpücük yollamayı ihmal etmedi.

AsosyalHatun kod adlı “bayan” hackerın peşinden koşmayan yok gibi sanal alemde, çoğunluk bir hayranlık peşinde seyrediyor. Asıl hayranlık aslında AsosyalHatun‘un kendisinde yatıyor. Bir süre önce Ayar‘dan hoşlandığı dedikoduları ortaya çıkmış hatta Ayar‘ın net duruşu ve üslubunu bile taklit etmesini bir haberimizde paylaşmıştık. Bazı gerçekler vardır ki o da kişinin kendisinde biter derler, AsosyalHatun, Ayar hayranı çıkar… Bazıları da AsosyalHatun‘a hayranlık duyar ancak öpücük yollamakla yetinir.

Öpücüğün ayrıntıları;

http://terroristcrew.com/

http://www.zone-h.org/mirror/id/30913194