Piyasanın önde gelen uploader‘larından KingSkrupellos korkudan altına kaçırdı. Düne kadar kendisini bulunmaz hint kumaşı sanan KingSkrupellos yaptıkları ile rezil oldu. Her ne kadar kendisini hacker olarak görse de yaptıkları ve söylemleri komediden öteye gidemedi. Okurlarımıza tavsiyemiz bir önceki yazımız olan “kendisini bulunmaz hint kumaşı sanan KingSkrupellos” o haberimizi buradan okuyabilir çünkü bu haberimiz ile ilgili bağlantılıdır.

Yeni yıla sayılı günler kala, sizlere “korku nedir, korku insanlara neler söylettirir” şimdi bu haberimizde bunu ele alacağız. Cyberizm hack sitesinden ve daha önce ise, etikturk ve deccal gibi hack forum sitelerini açarak bir nebze faaliyet yapan KingSkrupellos daha sonra bu siteleri hacklenmişti. Ardından Cyberizm hack sitesini tekrar yürütmeye çalışan kendisini bulunmaz hint kumaşı sanan KingSkrupellos lameri, yaptıkları ile gündem oldu. Hacker mı değil mi maksat bu değil. Yiğidi öldür hakkını yeme bilakis buda değil yaptıkları sadece ve sadece upload’den ibaret hayatı olan biri var karşımızda. Yaptıklarından bir iddaa’ya göre Ayar bile rahatsızmış! Bir site düşünün hedef site diyelim ama site hacklenmiyor sadece “txt,png” den ibaret site.com/dizin/dizin/.txt – .png şekli ile binlerce, on binlerce siteyi sözde hack’ledim diye ego taslayan biri KingSkrupellos adı gibi “kral vicdansız” yada “vicdansız kral, insafsız kral” nikinin anlamı olan bu isimler kendisini bir nebze özetler cinsten. Kendisine neden hedef site basmıyorsun dediğimiz de, bu yaptıklarını hedef olduğunu dile getiren biri kendisi. Geçtiğimiz gün kendi çıkarlarını ele alan bir açıklama yapmıştı, ülkemizden erişim engeli olan “pastebin.com” üzerinde özellikle haber sektörüne dil uzatan bir açıklama, LH ye dil uzatan bir açıklama yapmış. Eğer burada biz kendisinin yaptığı açıklamasını yayınlamaz isek hiç kimse ne duyar ne görer olur. Haber sektörüne saygısızlık edeceğine, teşekkür etmelidir. Basın yayın organları olmasa asıl sen bir hiçsindir hiç! KingSkrupellos gözlerini iyi aç, sen olsanda olmasan da geçmişten bugüne nasıl haber sektörü hep daim olmuşsa yarınlarda daim olacaktır.

Bugüne kadar zekadan yoksun yeni yetmeler ifadesi kullandık ama KingSkrupellos ta birkaç tahtası eksik dünyaya gelmiş. Kendini bulunmaz hint kumaşı sanan KingSkrupellos korkudan altına bile kaçırdı, korku yaş nedir onu da bilmez.

Korkuyorsun, tir tir titriyorsun! 

Korkunun ecele faydası yoktur.