Victory-Turk hack sitesinden Evils klişe bir açıklama yaptı. Bu açıklamayı sizlerle paylaşmadan önce, geçen hafta ne oldu bir hatırlayalım. Gerçi halen gündemde olan bir vaka. Sözde crack vakasının mağdurlarından Saltanat Tim hacklendiğine yönelik bir takım spekülasyonlar dolaşıyordu. Bu işin aslını analiz ederek sizlere sunmuştuk ve Saltanat Tim ise bir açıklama yayınlamıştı. O haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

Yaşanılan olayda Slayer skandal bir lamer girişimine el atmıştı ve Evils‘in açıklamaları ise daha da skandal olmuş. Birazdan paylaşılacak açıklama öncesinde şunu belirtmeliyiz ki; Bir kişi düşünün hatalarının farkında görüyor ediyor ama sırf ego uğruna o kişinin hatalarını düzeltmektense yağ sürmeyi tercih ediyor. Evils yaptığı açıklamada “yapılan işlerin çok batar olduğunu” ifade etmiş olacakki yaptığı bir işide göremedik. Gövde gösterileri desen sıradan sitelerden ibaret. Yada biz mi yanlış gördük ? Henüz hiçbir haber sitesinde birşey olmaması acaba Evils hangi zaman diliminde yaşıyor? Yoksa rüyada mı yada bir sağlık sorunu mu var yoksa. En son kendisi Nörolog Kliniğinden randevu alacağını belirtmiş ama gidip gitmediği de belli değil. Ayrıca yayınladığı açıklamaya dikkat edilirse, normalde gerek görülmemiş açıklama yapılması ama ne hikmetse dedikleri bir çelişki içerisindeki açıklama yapıyor ve piyasadaki yeni nesli Victory-Turk‘e toplama konusunda bir hayli heyecanlı görünüyor. Hack alemine gölge düşüren yeni nesildeki potansiyelin farkına varan Evils bunu kötü yönde kullanmaya iddaalı gibi.

Saltanat Tim ile yaşanılan krizden sonra Evils‘in yaptığı açıklamayı sizlerle paylaşıyoruz;

Evet beyler, @Slayer adlı üyemiz ile saltanat ” bakın tim değil ha tim sözcüğünü daha haketmediler ” denilen ekibe crack attık. 🙂 Bizi bilen bilir k*rtlerin ve azerilerin içinden geçen tayfa. Greyhackerteam, blackhatteams, gibi sitelerle uzaktan, yakından bağımız olmadı. Hiç bir zaman sosyal mühendisliği hacking olarak benimsemedik. Şöyle bir mantık yürütüyoruz; gerizekalı haberlerinizi bırakıp, Tarafı bırakıp maskenizi düşürün. 1,5 senedir bir ” Allahın ” kulu gelip afedersiniz ama bir sik yapamadı. Bizim yaptığımız işler, Son günlerde gözünüze çok batar oldu anlamıyorum. Siz mi bizi çekemiyorsunuz, Yoksa bizmi sizi çekemiyoruz. Çok karmaşık sorular, Alayınızın ne halt ettiğine kadar bilgimiz mevcut. Burada eskiye değil öne bakılıyor, Daha önce @Slayer adlı üyenin ” cıybırizm ” Tarafından hacklendiğini biliyoruz, Bu benim için önemsiz bir bilgi. Gelişmekte olan üyeleri tek bir çatı altında toplayıp, Gerekli bilgileri verdik, Ben @Evils, bana eski bilgiler ile değil veya kin beslemek ile değil, 3,4 yıl öncesindeki icraatlara bakarak, Neler yaptığımızı görün, Dediğimiz gibi ; Maskelerinizi indirin, Çok kör olmuşsunuz 🙂 Şunuda belirteyim; Karşı taraftan, yetkiyi aldı, konuyu açtı, gerekli arşivleri topladık. Evet bu bir crack olayı değil. Şahsen ben yaptığım işleve önem veririm. Benim için kimin ne dediği zerre umrunda değil 2010’dan beri böyle. bir çoğunuz 2015’de türeyip gelmiş insanlarsınız hoşgeldiniz 🙂 Bırakın bu ayakları kendiniz olun, Kimseye bağlılık göstermeyin, Maskenizi indirin. 🙂

Not; 1,5 senedir bekliyoruz, Yeterince bekledik ama hâla yoklar neredesiniz? 🙂 Selametle, bizi gururlandırmaya devam edin.

Not; Her türlü karalama yaptınız, Açıklama gereği duymadık, Kin beslediniz, 2 3 çapulcu ile aynı rafa koydunuz, Yine açıklama yapmadık. Küçüksünüz lan 🙂

Yaptığı açıklamada özellikle “azeri kardeşlerimize” yönelik bir hakaret edildiği görünüyor. Kendisini sert dille kınıyoruz. Evils ‘e soruyoruz sen nerenin ırkısın? Sanırım kendisi lamer ırkından. Ayrıca Slayer‘in yaptığı lamerliği bile kabullenen ama crack değil sadece işleve önem verdiğini belirtiyor. Bir dakika kendisi neyin işlevinden bahsediyor? Anlayan var mı?

Son ifadesinde ironi yapmak istemiş ama onu da yapamamış. Her haberde bir açıklama ileten ve yorum atan kendisi. Her zaman bir açıklama gereği duyan Evils’in maskesi yerlede geziyor. Victory-Turk hack sitesi yaşanılan skandal açıklamalar sonrası gündemde halt yemiş durumda.. Evils‘in yaşı tahminen küçük olduğunu varsayıyoruz. Her ne kadar kendiside ifade etsede bazı kesimlerin özellikle “sosyal mühendislik” yönteminin bir hack yöntemi bile olmadığını, hackten sayılmadığı belirtilmesi var ama “sosyal mühensilik” kavramı iyi bilinmeliki her zaman yerli ve yabancı içeriklerde yer edinmiştir. Hack alemine gölge düşüren yeni nesiller ile ilgili bir makalemiz vardı mutlaka okuyunuz. Burada ifade edilen temel amaç yeni nesli eğitmek, bilgilendirmek, doğru araç ve gereçleri kullandırma ama daha çok yol var. Yeni nesli kötüye değil, yanlışa değil, doğru amaca yöneltmek gerekiyor. Örnek alınacak kişileri doğru seçmekte fayda var.