Yine bir lamer vakası. Bu sefer öyle bir tiksinç ötesiki sözde crack’lendiği iddaa edilen saltanattim.org tam tersi crack’lenmediği ortaya çıktı. Ortaya çıkan vahim tablo haberimizde. Victory-Turk yine bir skandala imza attı ve kendi seviyesini yere düşürecek bir profil çizerek sanalda ismi cismi tek tük bulunan Slayer lamerini de bünyesine ekleyerek sözde crack’lenme vakasına imza attı. Victory-Turk daha önce ise buna benzer bir vakayı geçen Mart ayında imza atmış p4rs hack sitesini sözde hacklediğini ima eden şok olayların arkasında durmuştu. Merak edenler için şu haberimizi okuyabilir.

Yaşanan gelişemenin diğer mağdur hack sitesi Saltanat Tim bu akşam saatlerinde kendi siteleri üzerinden bir açıklama metni yayınladı. Açıklamayı sizlerle paylaşıyoruz.

Bi kac gün önce bize sm ceksin diye bitane üye göndermişler adı da Slayer lameri bu cocuk 5 gün gurupta durdu tabi biz bunun smci oldunu biliyorduk 5 günde bizden sitede hicbir yetki almadı ama sadece rütbesini yükseltik fakat konuları bile düzenleyemiyordu. 5 günün sonunda konular acarak “ownet victory türk” yazmış sonra onu miror almışlar bizi hackleyemeyince lamerliğe başvurmuşlar.

Greyhackerteam ve blackhatteams.com sahibi olan Slayer lameri daha önce Cyberizm’den Ayar kod adlı hacker tarafından sopalık edildiğini hatırlatalım. Yapılan crack vakasına bakıldığında herhangi bir yöneticinin hesabı değil kendi hesabı ve açmış olduğu konu üzerinden yapıldığı dikkatlerden kaçmıyor. Slayer lameri acaba bu yaptığının ne kadar mantıklı ve doğru birşey olduğunu düşünüyor mudur sorusuna hayır diyoruz çünkü henüz beyin gelişimini tamamlamış değil. Beyin gelişimini tamamlamamış yetmelerin heykircilik oynaması hack alemine zarar verdiği ortada olan bir gerçek. Slayer ile işbirliği yapan Evils ‘in de bir Nörolog kliniğinden randevu alması şart.

Slayer tarafından sözde crack yapıldığı iddaa edilen olayın ayrıntıları;

https://archive.is/XRieX
https://archive.is/VDupW
http://golgeler.net/view->707394

Henüz bu yaşanan hadise ile Victory-Turk cephesinden hiç açıklama gelmedi.