Geçmişi unutanın geleceği iyi olmaz.

Hack piyasasında nam salmak adına her türlü hack girişimine el atan ve medya klasmanında sözde Türk Hacker denildikçe kendisini balon gibi şişiren TurkishSpyHacker bu sefer ise yine sözleri ile geceye imza attı. Bir süre önce TurkishSpyHacker, meşhur olan port yöntemi ile kendini ön plana çıkartmış daha sonra LH tarafından, yaşanan gelişmelerin perde arkasını araştırarak gerçek olayı gün yüzüne çıkartmıştıkTurkishSpyHacker ise olayın perde arkasından sonra geri vites yaparak çeşitli medya sitelerinde verdiği demeci geri çekerek yere çakılmıştı. Kendisini büyük bir hacker olarak gören ama gerçeklerden uzak görmeyi bırakın gözleri bile bozuk olan bir kişinin neticede balon çıkması tesadüf değildir. TurkishSpyHacker‘ın hack kariyeri aslında çalkantılı bir profil içerisinde idi. Yaptığı tüm operasyonların yarısı tek domain üzerinden yüzlerce subdomain açarak hacklemesi ve buna benzer hack girişimleri ile PrivateHackers hack sitesindende RicoDiaz ile girdiği ortak operasyonlardan ibaret olduğu mirror aldığı sitelerden görülebilir. Son olarak ise By_UmuT tarafından Norslar hack sitesinde yayınlanan çöp niyetine paylaşılan port yöntemine yönelerek binlerce siteyi de yine hacklemeye çalışması ama ancak bu yöntemde ise yine kendisini kandırmaktan başka birşey değildir.

Gündeme düşen ve bültenimize gönderilen haber içeriğini aktarmadan önce TurkishSpyHacker acaba kendisini ne olarak görüyor? bu sorunun cevabını siz değerli takipçilerimizden bekliyoruz.

Son yaşanılan gelişmede TurkishSpyHacker kendi deyimi ile “piyasada hacker olmadığını, sosyal mühendislik yapanlarında hacker olmadığını” belirtmesi ve özellikle Cyberizm hack sitesinden bugüne dek gelmiş ırzına geçilmemiş site bırakmayan gelmiş geçmiş en iyi sosyal mühendislerden biri olarak piyasada herkes tarafından iyi veya kötü olarak anılan Ayar‘a yönelik klişe sözlerini sizlerle paylaşıyoruz.

Son olarak bu demeçlerin öncesinde TurkishSpyHacker kendisini özetler bir paylaşımda da bulundu.

Daha önce bir makalemizde “hack alemine gölge düşüren yeni nesiller” haberini yayınlamıştık. Buradan okuyabilirsiniz. Yine hatırlatıyoruz ki TurkishSpyHacker gibi yeni nesiller daha çok karşımıza çıkacaktır. Devir eskilerin deyimi ile 2010 da bitti. Günümüzde hacker’cılık oynama yaşı kreş seviyerlerde seyretmekte. Türk hack alemine damga vurmuş, imzaları ile Dünya medyasını çalkalandırmış o kadar çok Türk Hacker var ki hangisini buraya yazalım.. Ki onları bilmeyen başta TurkishSpyHacker gibi hack alemine gölge düşüren yeni nesilin öğreneceği daha çok şey var..